2777
2789
الانم داره دندون در میاره کلافم کرده کلافه😭😭میرم آشپزخونه دنبالم گریه میکنه همش بغلمه یک حموم فرصت ...

باورم میشه چرا نشه . باورت میشه داری میگی حسرت میخورم😔منم دلم میخواد گریه کنه بغلش کنم . بخوابونمش ، شیر بدم . ای خدا 😥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وسواس فکری گرفتم چون اینهمه تلاش کردم نشده فکر میکنم دیگه نمیشه

چ تلاشی کردی عزیزم؟ شما فقط 9ماه از ازدواجت میگذره

شما پیش متخصص هم بری. اگر تمام ازمایشاتون نرمال باشه و مشکلی نداشته باشی  بهتون میگن ک تا یک سال باید طبیعی اقدام کنید و دنبال روش های دیگه  باروری نباشی. باردار شدن زمان میبره. خیلی هم فرازو نشیب داره. باید صبور باشی. ارامش داشته باشی. خودتو برای تمام سختی هاش اماده کنی. 

بی گدار ب آب نزن. 

تا زمان داری از فراغتی ک داری استفاده کن. کتاب های مرتبط با بارداری و پرورش فرزند بخون. مقاله های معتبر بخون.. اطلاعاتتو ببر بالا. بدونی تو چ مسیری داری قدم میزاری.

اگه اطلاعاتت بالا باشه وقتی ی مشکلی برات پیش بیاد راحت تر میتونی باهاش کنار بیای. دستو پاتو گم نمیکنی. 

من تمام این مسیرو رفتم ک دارم به شما میگم

باید مث کوه محکم باشی. زندگی با استرسو نگرانی  واظطراب زندگی نمیشه

چ تلاشی کردی عزیزم؟ شما فقط 9ماه از ازدواجت میگذره شما پیش متخصص هم بری. اگر تمام ازمایشاتون نرمال ...

دقیقا 👌 بچه دار شدن بزرگترین و سخت‌ترین مسئولیته مخصوصا برای مادر درسته قشنگی داره لذت داره اما فقط اینا نیست که من دیگه بعد هشت سال انقد بهم زور کردن بچه بیار بچه بیار بازم راضی نبودیم اما خب زندگی بدون بچه هم نمیشه اما به وقتش بازم الان من بدون تجربه‌ام و فکر میکنم مادر خوبی نیستم خیلی رو خودم کار میکنم تنها هم هستم از خانوادم دورم کسی هم نیست بهم یاد بده 

دقیقا 👌 بچه دار شدن بزرگترین و سخت‌ترین مسئولیته مخصوصا برای مادر درسته قشنگی داره لذت داره اما فقط ...

شما همین ک تنهایی داری بچه بزرگ میکنی کار خییییلیییی بزرگیییی میکنی.قطعا مادر خوبی هم هستی 

منم مثل شما دست تنهام یدونه پسر شیطون دارم تمام روزو شبم وقف ایشونه🥴

شما همین ک تنهایی داری بچه بزرگ میکنی کار خییییلیییی بزرگیییی میکنی.قطعا مادر خوبی هم هستی  من ...

همسرم صبحا خیلی زود میره سرکار وقتایی هم میاد خیلی خستس نمیگم کمکم نمیکنه تو بچه داری چرا وقتایی که مهمون دارم یا کار مهمی دارم میگیرش ولی خب بیشتر وقتا دست تنهام بخدا میگیرمش بغل و آشپزی میکنم یا کارهای دیگه خلاصه که خیلی سخته بچه داری