toz_qermez مدیر عضویت: 1401/06/29 تعداد پست: 3390 عنوان شيطنت | مشاهده متن کامل بحث + 184 بازدید | 21 پست چطور شيطونت درونمو فعال كنم ؟خيلي يخم اخه 1401/07/26 | 22:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ومپایرgirl عضویت: 1401/07/15 تعداد پست: 479 كرم داري تو 😂 من ميخوام شيطون باشم توي حرفام نه اينكه رو اپن راه برم 😂😂 پیش فعالم
toz_qermez مدیر استارتر عضویت: 1401/06/29 تعداد پست: 3390 😂😂 پیش فعالم عالي هستي من اسكلم بخدا ساكت خجالتي بعد اگه يه پسري نگام كنه همونجا خشك ميشم از خجالت يا اگه باهام شوخي كنه اخم ميكنم تا زودتر بره و با من شوخي نكنه مضطرب ميشم رو اعصابمه
ومپایرgirl عضویت: 1401/07/15 تعداد پست: 479 عالي هستي من اسكلم بخدا ساكت خجالتي بعد اگه يه پسري نگام كنه همونجا خشك ميشم ا ... ببین شخصیتته دوسش داشته باششاید باورت نشه بعضی وقتا تو جمع هی به خودم میگم اروووم باش توروخدا
toz_qermez مدیر استارتر عضویت: 1401/06/29 تعداد پست: 3390 ببین شخصیتته دوسش داشته باش شاید باورت نشه بعضی وقتا تو جمع هی به خودم میگم اروووم باش توروخدا ... نه دوس ندارم از خودم متنفرمپسر عموم بهم ميگه تو چرا حرف نميزني خوصله ادم سر ميره خيلي ناراحت شدم خيليا بهم گفتن اخه من اصلا حرفي واسه گفتن ندارم
toz_qermez مدیر استارتر عضویت: 1401/06/29 تعداد پست: 3390 ببین شخصیتته دوسش داشته باش شاید باورت نشه بعضی وقتا تو جمع هی به خودم میگم اروووم باش توروخدا ... حالا يادم بده شيطون باشمممم
toz_qermez مدیر استارتر عضویت: 1401/06/29 تعداد پست: 3390 ببین شخصیتته دوسش داشته باش شاید باورت نشه بعضی وقتا تو جمع هی به خودم میگم اروووم باش توروخدا ... اعتمادبنفسم خيلي پايينه از جمع بدم مياد چون همه با هم حرف ميزنن من تنها ميمونم بعد يسريا بهم زل ميزنن بدتر آب ميشم
sanii68 عضویت: 1397/06/07 تعداد پست: 377 خب چون شوخ نبودم بعضي وقتا عقلاني نيست بعد ميفهمم سوتي دادم😂 اصلا نميدونم چي بگممممم ... حساسی که رو همه چیت دقت داری که سوتی دادیمثلاااا از همسن خودت بپرس چیکار میکنی درسا چطوره نمیدونم اگه کاری میکنه از کارش بپرسنه که حالا فضولیولی سوالای کلی که جواب بده سر حرف واشهاز خودت لا ب لاش بگوتو بحثا نظر میدن توام نظرتو بگو