2777
2789
عزیزم منم تنبلی داشتم hcg زدم ولتروزول و متفورمین هم خوردم

جانم hcg رو دکتر برای روز ۱۳ ب بعد برام نوشت و لتروزول خوردم روز سه ب بعد روزی سه تا و دارم متفورمین میخورم

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
جانم hcg رو دکتر برای روز ۱۳ ب بعد برام نوشت و لتروزول خوردم روز سه ب بعد روزی سه تا و دارم متفورمین ...

منم از روز5پریودتا9لتروزل خوردم 10رفتم سونو12امپول زدم متفورمین چندوقته میخورم روزی 1

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم از روز5پریودتا9لتروزل خوردم 10رفتم سونو12امپول زدم متفورمین چندوقته میخورم روزی 1

منم متفورمین روزی یکی میخورم

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
ای جاااااانم عزیز دلم ان شاالله خدا دل منم شااااد کنه من س ساله ازدواج کردم و حامله نمیشم تنبلی تخمد ...

بیخود کرده گفته. انشالله مامان میشی و دهنشون بسته میشه. خدا بزرگه . خیلی ها با تنبلی تخمدان حامله شدن یکیش هم دوست خودم . 

مرسی فدات ششم🥺😍 فقط نمیدونم کی برم ازمایش  کمرمم وشونه هام خیلی درد میکنن دلیلش چیه

طبیعی هست عزیزم بخاطر  تغییر هورمونات هست دل درد کمر درد وسردرد اینا همش طبیعی فردا میتونی بری گلم چون اخرین تاریخ پریودیت حساب میکنن ممکنه نی نی جون الان دوسه هفته ش باشه

همه ارزویم اما  چه کنم که بسته پایم......کاربر ریوارم منتظرم از تعلیق دربیام
من6ماه میخورم

دختر خواهرشوهرم مث تو شیش ماه کامل خورد حامله شد

بیخود کرده گفته. انشالله مامان میشی و دهنشون بسته میشه. خدا بزرگه . خیلی ها با تنبلی تخمدان حامله شد ...

بخدا اون لحظه خیلی بغضم گرف زن داداشم متوجه شد منو از جمع اونا دور کرد 

پارسال ۱۵ مهر بی بی چک منم مثبت شد. الان دخملیم ۴ و نیم ماهشه . خوشگل و ناز رو پام خابیده. خدا برا ه ...

خدا نگه دارش باشه

برام دعا کن مهربون،نی نی میخوام،خیلی این ماه امیدوار بودم ولی پریود شدم

فقط 16 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا نگه دارش باشه برام دعا کن مهربون،نی نی میخوام،خیلی این ماه امیدوار بودم ولی پریود شدم

انشالله به حق پنج مامان میشی بزودی. خودتو بزن به بیخیالی. دقیقا همون ماه که بفکر نباشی میبینی حامله ای

انشالله به حق پنج مامان میشی بزودی. خودتو بزن به بیخیالی. دقیقا همون ماه که بفکر نباشی میبینی حامله ...

ممنون عزیزم

فقط 16 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همه چیز دست خداست. انشالله عنایت میکنه

بی شک ان شاالله جان دلم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز