fatemef مدیر عضویت: 1399/02/02 تعداد پست: 1056 عنوان عکس مانتو | مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 28 پست سلام خانوما من میخوام این هفته برم برای عید مانتو بخرم. چون نزدیک عید اصلا نمیتونم اون چیزی که دلم میخواد پیدا کنم بخاطر کمبود وقت و شلوغ بودن بازار. حالا امسال تصمیم گرفتم الان بخرم نگه دارم.بنظرتون چه مدلی بخرم؟اگه عکس مدل خوشگل و خاصی مد نظرتون هست بفرستید.ممنونم😘 1401/07/26 | 18:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترجنگی_مهربون عضویت: 1401/07/23 تعداد پست: 4854 خودم مدل خاصی مد نظرم نیست گفتم کاربران کمکم کنن آهان....اوکی من آلفاهستم👊 میگویند تنهایی پوست آدم راکلفت میکند میگویندعشق آدم رادل نازک میکندمیگوینددردآدم راپیرمیکند ومن امروزکرگدن دل نازکی هستم که پیرشدم زندگی دررویابهتراززندگی درواقعیته....درواقعیت هیچ کس شبیه حرفهاش نیست ۹۹درصدمهربوووونم اااااماامان ازاون۱درصد دخترپااااااپیزم🍁🍂یه آبان ماهیه مغروراااامامهربون رفتارم باهات به خودت بستگی داره اگه باهام مهربون باشی باهات مهربونم اگه باهام بجنگی باهات میجنگم👊 بیست سالم که بود دوست داشتم بایکی روجدول کنارخیابون راه برم.....اماکسی نبود.....الان سی سالمه دیگه نمیخواااام.....میدونی هرچیزی به وقتش قشنگه
fatemef مدیر استارتر عضویت: 1399/02/02 تعداد پست: 1056 نظرتون درباره این مدل مانتو چیه با پارچه همین جنس کالباسی خیلی خوشگله ساده و شیک
دخترجنگی_مهربون عضویت: 1401/07/23 تعداد پست: 4854 الان شما عکس بزار😁 قدووزنتوبگو.....تابدونم چه مدلی بهت میاد من آلفاهستم👊 میگویند تنهایی پوست آدم راکلفت میکند میگویندعشق آدم رادل نازک میکندمیگوینددردآدم راپیرمیکند ومن امروزکرگدن دل نازکی هستم که پیرشدم زندگی دررویابهتراززندگی درواقعیته....درواقعیت هیچ کس شبیه حرفهاش نیست ۹۹درصدمهربوووونم اااااماامان ازاون۱درصد دخترپااااااپیزم🍁🍂یه آبان ماهیه مغروراااامامهربون رفتارم باهات به خودت بستگی داره اگه باهام مهربون باشی باهات مهربونم اگه باهام بجنگی باهات میجنگم👊 بیست سالم که بود دوست داشتم بایکی روجدول کنارخیابون راه برم.....اماکسی نبود.....الان سی سالمه دیگه نمیخواااام.....میدونی هرچیزی به وقتش قشنگه
fatemef مدیر استارتر عضویت: 1399/02/02 تعداد پست: 1056 من دوست دارم مانتو مجلسی باشه.حتی بیرون هم خیلی شیک دیده بشه
fatemef مدیر استارتر عضویت: 1399/02/02 تعداد پست: 1056 قدووزنتوبگو.....تابدونم چه مدلی بهت میاد ۱۶۰ ۵۸تا عید میشم ۶۰
دخترجنگی_مهربون عضویت: 1401/07/23 تعداد پست: 4854 ۱۶۰ ۵۸ تا عید میشم ۶۰ خدانکشتت🤣🤣🤣🤣همه تاعیدپایین میان توبالامیری🤣🤣 من آلفاهستم👊 میگویند تنهایی پوست آدم راکلفت میکند میگویندعشق آدم رادل نازک میکندمیگوینددردآدم راپیرمیکند ومن امروزکرگدن دل نازکی هستم که پیرشدم زندگی دررویابهتراززندگی درواقعیته....درواقعیت هیچ کس شبیه حرفهاش نیست ۹۹درصدمهربوووونم اااااماامان ازاون۱درصد دخترپااااااپیزم🍁🍂یه آبان ماهیه مغروراااامامهربون رفتارم باهات به خودت بستگی داره اگه باهام مهربون باشی باهات مهربونم اگه باهام بجنگی باهات میجنگم👊 بیست سالم که بود دوست داشتم بایکی روجدول کنارخیابون راه برم.....اماکسی نبود.....الان سی سالمه دیگه نمیخواااام.....میدونی هرچیزی به وقتش قشنگه
fatemef مدیر استارتر عضویت: 1399/02/02 تعداد پست: 1056 خدانکشتت🤣🤣🤣🤣همه تاعیدپایین میان توبالامیری🤣🤣 😂اره من تپلی باشم خوشگل تر میشم
دخترجنگی_مهربون عضویت: 1401/07/23 تعداد پست: 4854 😂 اره من تپلی باشم خوشگل تر میشم ببین منم قدم۱۶۰....مانتوهای بلند به منو وتونمیادمابایداینمدلی بپوشیم من آلفاهستم👊 میگویند تنهایی پوست آدم راکلفت میکند میگویندعشق آدم رادل نازک میکندمیگوینددردآدم راپیرمیکند ومن امروزکرگدن دل نازکی هستم که پیرشدم زندگی دررویابهتراززندگی درواقعیته....درواقعیت هیچ کس شبیه حرفهاش نیست ۹۹درصدمهربوووونم اااااماامان ازاون۱درصد دخترپااااااپیزم🍁🍂یه آبان ماهیه مغروراااامامهربون رفتارم باهات به خودت بستگی داره اگه باهام مهربون باشی باهات مهربونم اگه باهام بجنگی باهات میجنگم👊 بیست سالم که بود دوست داشتم بایکی روجدول کنارخیابون راه برم.....اماکسی نبود.....الان سی سالمه دیگه نمیخواااام.....میدونی هرچیزی به وقتش قشنگه
دخترجنگی_مهربون عضویت: 1401/07/23 تعداد پست: 4854 ببین منم قدم۱۶۰....مانتوهای بلند به منو وتونمیادمابایداینمدلی بپوشیم اینم قشنگه البته من آلفاهستم👊 میگویند تنهایی پوست آدم راکلفت میکند میگویندعشق آدم رادل نازک میکندمیگوینددردآدم راپیرمیکند ومن امروزکرگدن دل نازکی هستم که پیرشدم زندگی دررویابهتراززندگی درواقعیته....درواقعیت هیچ کس شبیه حرفهاش نیست ۹۹درصدمهربوووونم اااااماامان ازاون۱درصد دخترپااااااپیزم🍁🍂یه آبان ماهیه مغروراااامامهربون رفتارم باهات به خودت بستگی داره اگه باهام مهربون باشی باهات مهربونم اگه باهام بجنگی باهات میجنگم👊 بیست سالم که بود دوست داشتم بایکی روجدول کنارخیابون راه برم.....اماکسی نبود.....الان سی سالمه دیگه نمیخواااام.....میدونی هرچیزی به وقتش قشنگه
ava66 عضویت: 1397/08/10 تعداد پست: 463 عزیزم تو ی تاپیکی پیام گذاشته بودید راجب به ی شرکت سنگاپور... تاپیک قفل بود نشد ازتون بپرسمنکنه fortefinanc رو میگیددددما پول وام رو ک با سختی گرفته بودیم گذاشتمحدود 200 میلیونهمشو خوردن. ما موندیمو کلی بدهی ب بانکباحقوق کم و... مستاجری و..