2821
2789
عنوان

اهل کجایین

| مشاهده متن کامل بحث + 469 بازدید | 46 پست

من بچه دزفولم

وزن۶۵هدف ۵۰💪دیدی تو اوج نا امیدی اونقدری که گریه کردی حس میکنی داری میمری به بن بست رسیدی؟اون لحظه یهو یه شادی میاد تو زندگیت که از ذوقش بخندی میگن اون شادی خدائه🥺 ...راسته که یک حس ششم خیلی قوی هستم اما برای هیچ کس دیگه نه حس ونه حتی فاااال میگیرم چون تاپیکمو تعطیل کردین ومن داشتم واژه واژه میگشتم جواب بدم  تقصیر خودمه....خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند،😏😠
همچنین  لر خرموعه😎💃 پرچمو بالاعه

اوفیش🤪❤😂

های کجان خرموعه

تو داروخونه کار میکنم حیطه آلرژی و ریه یا هر مشکلی داشتین خوشحال میشم رایگان کمکتون کنم توی این شرایط سخت♥️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اوفیش🤪❤😂  های کجان خرموعه

خرموعه زندگی نکنم😂

و قول ریش اسپیا هام د خوزسو

با افتخار زاده لرستان⁦♥️⁩فقط اونجا که فرح علیپور میگه :نرخ بوس دخترو نرخ زعفرونه پس قدر خوتونه دونسوعیت😎،ویییی افری قمر تاج هل و دارچینی بفرما تا ریم و شو نشینی،سلطان چوپی های دوپای لرستان هستم😂کمانچه باز کل طایفه بنده هستم😆هه گوتم وری وری تا بینم بالاته،حالوعه کنم خره حالوعه گنم خره مر کنم گرونه آی مر گنم گرونه؟یک عدد گوطلای شلیطه هستم در خدمت نی نی سایتای عزیزززز.

من ترکم فارس داراب 

عضو تاپیک مانکن های زیبا 🌱وزن اولیه71😒هدف اول65🖇️هدف دوم60🖇️هدف نهایی 56🖇️وقتی به وزن دلخواه رسیدم اونوقت از همون لباسش جینگولیا که آرزوشو داشتم می‌پوشم ودیگه بخاطر چاقیم تیکه نمیشنوم🤗🥺
آره گلم بلوچم

کدوم شهر بلوچستان؟ 

➖⃟💋•• 𝑆𝒉𝐸'𝑆 𝑁𝑜𝑇 𝑎 𝑆𝐼𝑛𝐺𝑒𝑅, 𝐵𝑢𝑇 𝑖 𝐿𝑜𝑣𝑒 𝒉𝑒𝑅 𝑉𝑂𝐼𝐶𝑒، خدایا پشتم همیشه به خودت گرمه♥حسبی الله♥😍مادرم تاجـ👑ـسرم😍 ❌🇮🇷وطنم پاره تنم🇮🇷❌
خرموعه زندگی نکنم😂 و قول ریش اسپیا هام د خوزسو

😂😂😂😂😂خوش بای عزیزم 

تو داروخونه کار میکنم حیطه آلرژی و ریه یا هر مشکلی داشتین خوشحال میشم رایگان کمکتون کنم توی این شرایط سخت♥️

زاهدان شمام بلوچی؟؟

اره گلم بلوچم منم زاهدانیم خوشبختم

➖⃟💋•• 𝑆𝒉𝐸'𝑆 𝑁𝑜𝑇 𝑎 𝑆𝐼𝑛𝐺𝑒𝑅, 𝐵𝑢𝑇 𝑖 𝐿𝑜𝑣𝑒 𝒉𝑒𝑅 𝑉𝑂𝐼𝐶𝑒، خدایا پشتم همیشه به خودت گرمه♥حسبی الله♥😍مادرم تاجـ👑ـسرم😍 ❌🇮🇷وطنم پاره تنم🇮🇷❌