2777
2789
عنوان

ارشد چی بخونم؟ برق یا عمران یا MBA

| مشاهده متن کامل بحث + 702 بازدید | 44 پست
اشتباهه. بعداً درک میکنی

با پروانه نظام میتونم یه درآمد کوچیک داشته باشم

راستش کلا نمیخوام تو این حیطه ها فعالیت کنم

باشه گردنت اسمم......با تو شیرینه حسم .....‌‌اینقدر قشنگه اون کارات که‌..‌.برات دود میکنم اسپند........‌

وجهه اجتماعی

نمیدونم احتمالا توی خانوادتون مهم و فوق لیسانس اینو بهت میده چون من خودم ارشد دارم ولی تفاوتی ندیدم توی رفتارها

ولی یه موردی رفتی هر کدوم رشته ها سخت نگیر به خودت یعنی سعی کن کنارش مثلا زبانتو خوب کنی و...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با پروانه نظام میتونم یه درآمد کوچیک داشته باشم راستش کلا نمیخوام تو این حیطه ها فعالیت کنم

همون فعالیت برات میشه سابقه کار.

وقتی ارشد بخونی و بدون سابقه کار باشی روی تخصصت حساب باز نمیکنن

همون فعالیت برات میشه سابقه کار. وقتی ارشد بخونی و بدون سابقه کار باشی روی تخصصت حساب باز نمیکنن

نمیخوام برای کسی کار کنم

میخوام کسب و کار خودم رو داشته باشم

باشه گردنت اسمم......با تو شیرینه حسم .....‌‌اینقدر قشنگه اون کارات که‌..‌.برات دود میکنم اسپند........‌

نمیدونم احتمالا توی خانوادتون مهم و فوق لیسانس اینو بهت میده چون من خودم ارشد دارم ولی تفاوتی ندیدم ...

عزیزم برام مهمه پی اچ دی هم بگیرم

اما بله زبان و اینها هم در کنارش میخونم.

من فوق لیسانس عمران دارم  ببین نمیدونم منظورت از وجهه اجتماعی چیه  الان همه به میزان درا ...

ببین راستش من میخوام مهر  و پروانه نظام برق رو بگیرم

میخوام بدونم آیا میتونم با ارشد عمران، پروانه و مهر نظام عمران هم بگیرم؟

و اینکه تحصیلات بالا توی رشته خوب برام مهمه 

خب وقتی خودت میخوای سرمایه گذاری کنی همین الآنم میتونی کسب و کار خودت رو داشته باشی

بله گلم دارم شروع میکنم

اما برای من تحصیلات خیلی مهمه، هم مدرک هم رشته هم دانشگاه.

و اینکه من احتمالا امسال یا سال دیگه، مهر و پروانه نظام برق رو میگیرم

حالا میخوام بدونم میشه ارشد عمران هم بخونم بعدش مهر و پروانه عمران هم بگیرم؟

ببین راستش من میخوام مهر  و پروانه نظام برق رو بگیرم میخوام بدونم آیا میتونم با ارشد عمران، پر ...

فکر نکنم بتونی عمران رو بگیری چون کارشناسی عمران عمران نداری حالا بازم بپرس شاید قانون تغییر کرده باشه 

ببین نمیدونم چرا تحصیلات بالای رشته خوب برات مهمه ولی خب تجربه خودمو میگم ساید کمکت کنه 

من لیسانس و فوق هردو دولتی بودم 

تا شاغل نشده بودم که اصلاااااااا انگار هیچچچچ حسی نداشتم 

الانم که شاغلم حس یک کارمند رو دارم 

توی نگاه اطرافیان هیچ تاثیری نداره این مدرک من 

توی شانسم برای روابطمم تابحال هیچ تاثیری نداشته چون چیزی که دارم میبینم ادما به مدرک توجه نمیکنن بیشتر به درامد توجه میکنن 

از کی لیسانس برق میتونه بره ارشد عمران بخونه ؟!!!

فانتزی می نویسید اینجا یا سوال ؟!

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊