2777
2789
عنوان

تو خونه چه لباسهایی میپوشین؟چه تیپی میگردین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1693 بازدید | 98 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اااا حالامن خونه بابام اصن روک نمیشد لخت بگردم همیشه تیشرت وشلوار میپوشیدم خیلی ذعایت میکردم ازین لح ...

منم.  دو. تا داداش دارم مامان اینا میگن ولی زدم ب کوچه ....  بقران خفه مبشم

هممین که میگی ۳۰سالمه یعنی خودتو پیر میبینی و فکرمیکنی ازت گذشته

خب نفهمیدم منظورتو

مگه من گفتم جوونم یا پیرم😕🤔

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
جان خودم عوض کردم یه تیشرت که رنگ بنفش توشه پوشیدم به شلوارم بیاد    

🤣🤣🤣🤣آفرین 

پس تاپیک مثمرثمری بووود

باشه گردنت اسمم......با تو شیرینه حسم .....‌‌اینقدر قشنگه اون کارات که‌..‌.برات دود میکنم اسپند........‌

بخوام کرم ریزی کنم لباسای تنگ 

روزای عادی شلوار بلوز.تاپ شلوارک لش .

ساحلی.هرروز هم حموم بادی اسپلش موهامم کراتینن راحتم.

درکل ترتمیز خوش بو .ارایش هم نمیکنم تو خونه در حد ی برق لب 

آرام باش هیچ چیزی ارزش این همه دلهره را ندارد:)👣               وقتی گریه کنی هیچکس بهت اهمیت نمیده تا شروع میکنی به خندیدنحسودیا شروع میشه پس بخند بخند بخند(:🙃