2777
2789
عنوان

عکس عروسی 😍😁

| مشاهده متن کامل بحث + 3180 بازدید | 150 پست
ببین اونجا ک رفت زن مایک شد دگ عصبی شدم ک آدم نبود رفته با این 😂😂

سریاله چیه! 

وقتی ازم میپرسن چندسالته! دلم میخاد جواب بدم من شبایی رو گذروندم که اندازه 10سال طول کشیده، اونم جز عمرم حساب میشه!   من آدمایی رو دیدم که 100سال پیرم کردن تجربه هایی داشتم که یه آدم 60ساله نداشته  اگه اینارو حساب کنی من سنم خیلی زیاده، خیلی
ببین اونجا ک رفت زن مایک شد دگ عصبی شدم ک آدم نبود رفته با این 😂😂

خو بر عکس من براش خوشحال شدم با ریگ علوسی کردو😁خیلی با جنم و زرنگ بود لامصب.شمشیر زنیش و دل و جرعتش بیست بود🤏

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

اسی می‌تونم بپرسم همسرت چیکارست؟

چندتا شغل داره 

املاک 

خرید و فروش ماشین 

ویلا روزانه اجاره میده

دختری🥰 هستم که برای عشقش❤️ و این وصال خیلی جنگید ✨اما هیچ فایده ای نداشت به جایی رسید ک جز خودکشی💔 چاره ای نداشت این کارو کرد اما نمرد و الان پیوند کبد💕 شده خداروشکر که نمردم و خداروشکر 💝ک خود کشی کردم و الان با عشقم ازدواج کردم👥 ممنونم از پسری ک کبدش تو بدن منه💌 ب خاطر اونم که شده درست زندگی میکنم و صاحب خوبی برای این کبد خواهم بود ،برای خوشبختی من و همسرم دعا کنید ممنونم 💋💖💖،گاهی که ب عقب برمی‌گردم و میبینم چه زجری کشیدیم واقعا خداروشکر میکنم که الان کنار همیم 🙂❤️✨
چندتا شغل داره  املاک  خرید و فروش ماشین  ویلا روزانه اجاره میده

میتونی ازهمسرت بپرسی کدوم ماشین سود بیشتری میده

چون تازه وارد اینکار شدیم

دختر عزیزم معجزه ی خداخوش اومدی به زندگیمون جان مادر😍😍واسه سلامتی بچم صلوات میفرستی؟ خدایا شکرررتت

کو عکسا

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است..
لینک تاپیک خاطراتت رو بزار بخونم با تچکر

هر کی میخواد در مورد امضام بدونه این داستان زندگیمه بخونین فقط لطفاً پست نزارینداستان زندگیم

دختری🥰 هستم که برای عشقش❤️ و این وصال خیلی جنگید ✨اما هیچ فایده ای نداشت به جایی رسید ک جز خودکشی💔 چاره ای نداشت این کارو کرد اما نمرد و الان پیوند کبد💕 شده خداروشکر که نمردم و خداروشکر 💝ک خود کشی کردم و الان با عشقم ازدواج کردم👥 ممنونم از پسری ک کبدش تو بدن منه💌 ب خاطر اونم که شده درست زندگی میکنم و صاحب خوبی برای این کبد خواهم بود ،برای خوشبختی من و همسرم دعا کنید ممنونم 💋💖💖،گاهی که ب عقب برمی‌گردم و میبینم چه زجری کشیدیم واقعا خداروشکر میکنم که الان کنار همیم 🙂❤️✨
میتونی ازهمسرت بپرسی کدوم ماشین سود بیشتری میده چون تازه وارد اینکار شدیم

بنظر من تا حالا هر چی فروخته ماشینایی سود بیشتری داشته ک ترو تمیز ترو سالم تر 

شاسیا پلمب باشه رنگ خیلی کم 

مدل بالاترم باشه 

شوهرم از بازار میخره خوش قیمتم میخره ولی می‌بره شهرای دیگ میفروشه

بنظر من تا حالا هر چی فروخته ماشینایی سود بیشتری داشته ک ترو تمیز ترو سالم تر  شاسیا پلمب باشه ...

ما پول شاسی نداریم درحد پراید و ۲۰۶اینا 

کدوم شهر خوب میخرن 

دختر عزیزم معجزه ی خداخوش اومدی به زندگیمون جان مادر😍😍واسه سلامتی بچم صلوات میفرستی؟ خدایا شکرررتت
ما پول شاسی نداریم درحد پراید و ۲۰۶اینا  کدوم شهر خوب میخرن

منظورم از مدل بالا نوع ماشین نبود سال ساختش بود 

شهرستانها خوبه کلا بهتر از تهران و.... شهرای بزرگه 

منظورم از مدل بالا نوع ماشین نبود سال ساختش بود  شهرستانها خوبه کلا بهتر از تهران و.... شهرای ...

متوجه شدم عزیزم گفتی شاسی گفتم پولشو نداریم

ممنون از راهنماییت💕

هر کی میخواد در مورد امضام بدونه این داستان زندگیمه بخونین فقط لطفاً پست نزارین داستان زندگی ...

عزیزم میشه بری تاپیکمو بخونی و برام دعا کنی🥺

انشاالله از خدا هر چی میخوای اگر خیرته بهت بده🥺🤲🏻