رها۵۱۷۱۱ مدیر عضویت: 1398/11/16 تعداد پست: 1403 عنوان وای بچه هاااا تروخدا بیایین | مشاهده متن کامل بحث + 153 بازدید | 22 پست این ماه اقدام کردم..۶ روز دیگ موعد پریودمه.صبح تاحالا کمر درد و دل درد دارم ترشح آبکی ام دارم چیکار کنمممم 1401/07/26 | 12:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
niiilooo عضویت: 1396/06/24 تعداد پست: 21734 اره استرس نداشتم.. چون امروز دل درد و کمر درد دارم حساس شدم یجورایی ام نا امید😪 نه ناامید نباش من سر دخترم به قدری کمر درد داشتم که هرجا میرفتم پد میبردم و منتطر پریود بودم و وقتی فعالیتم زیاد میشد ترشح رقیق زیاد داشتمسر پسرمم روز موعد دلدرد پریود داشتم که به خواهرم گفتم امروز پریود میشم ولی نشدم اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
رها۵۱۷۱۱ مدیر استارتر عضویت: 1398/11/16 تعداد پست: 1403 نه ناامید نباش من سر دخترم به قدری کمر درد داشتم که هرجا میرفتم پد میبردم و منتطر پریود بودم و وقتی ... دقیقا منم همینطورمررم .یعنی بی بی چک بزارم نشون میده
niiilooo عضویت: 1396/06/24 تعداد پست: 21734 دقیقا منم همینطورمررم .یعنی بی بی چک بزارم نشون میده نه احتمالش خیلی ضعیفه که نشون بده و اونوقت ناامید بشیصبر کن حداقل موعدت برسه بعدنفخ هم داری؟ اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
رها۵۱۷۱۱ مدیر استارتر عضویت: 1398/11/16 تعداد پست: 1403 نه احتمالش خیلی ضعیفه که نشون بده و اونوقت ناامید بشی صبر کن حداقل موعدت برسه بعد نفخ هم داری؟ اره دیروز امروز نفخ ندارم..فقط انتهای کمرمه حالت گرفتگیه ببخشید شورتم هی خیس میشه از ترشحا
niiilooo عضویت: 1396/06/24 تعداد پست: 21734 اره دیروز امروز نفخ ندارم..فقط انتهای کمرمه حالت گرفتگیه ببخشید شورتم هی خیس میشه از ترشحا خیره ان شاءاللهبذار موعدت بی بی چک بزن منم خبر کن😍 اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
رها۵۱۷۱۱ مدیر استارتر عضویت: 1398/11/16 تعداد پست: 1403 خیره ان شاءالله بذار موعدت بی بی چک بزن منم خبر کن😍 چند درصد فک میکنی من باردارم؟
niiilooo عضویت: 1396/06/24 تعداد پست: 21734 چند درصد فک میکنی من باردارم؟ اگر خدا بخواد زیاد چون علایمت شبیه من بوده فقط تروخدا خیلی دل نبند و ناامید هم نباش تا روز موعدت برسه اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
رها۵۱۷۱۱ مدیر استارتر عضویت: 1398/11/16 تعداد پست: 1403 اگر خدا بخواد زیاد چون علایمت شبیه من بوده فقط تروخدا خیلی دل نبند و ناامید هم نباش تا روز موعدت برس ... باشه ممنونم ازت ک جوابمو دادی.. درخواست دوستی میدم ک اگه باردار بودم بهت بگم