2777
2789
عنوان

کیا بعد سقط زود باردار شدن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 10408 بازدید | 25 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بعد کمتراز یکماه باردار شدم اصن بعد سقطم پریود نشدم مستقیم باردارشدم😢الانم سه ماهه باردارم وغصه ...

عزیزم شما باردار شدید؟بارداری سالم داشتید؟

همچو خورشید به هر ذره بخند و گرم باش ♥️زندگی♥️یک لحظه ی کوتاه و دیگر گاه هیچ...
من بعد کمتراز یکماه باردار شدم اصن بعد سقطم پریود نشدم مستقیم باردارشدم😢الانم سه ماهه باردارم وغصه ...

نی نی تون بدنیا اومد؟😍

←•🌍در بيابان‌های‌تاريک‌و ظلمانی و صحراهای خشک و بی آب و علف ، كه دست تطاول زمان بدان نمی‌رسد...برای شما دعا میکنم :) ▪︎▪︎▪︎• از فرمایشات‌صاحب‌الزمان‌عج!♥️💎 تکیہ بر کعبہ بزن...!وارث شمشیر دو دَم :)🥲✨اشهدُ انَّ‌علی، از تو شنیدن‌دارد 🌌 : طلبه ، حافظ ، نویسنده ، عاشق کتاب ، غزل ، و بارانِ قلم😍🥰🌊    عطیه سادات شیطون دختر گلی‌مه🥰🧡💫

سلام دوست جون

بارداری ت بلافاصله بعد سقط موفق بود؟یعنی بعد سقط دیگه پریود نشدی؟

دعا کنید خدا بازم فرشته هاش را ب من هدیه بده🤲
سلام دوست جونبارداری ت بلافاصله بعد سقط موفق بود؟یعنی بعد سقط دیگه پریود نشدی؟

سلام عزیزم خیر بعد سقط پریودنشدم وبلافاصله باردارشدم وموفق بود

این همه سال منتظربودیم روزهای خوب از راه برسن'غافل ازاینکه روزهای خوب داشتن میرفتن😐💁
2790
2778
2791
2779
2792