2777
2789
🥲🥲🥲آدم بخواد یا نخواد ناخواسته خودشو مقایسه میکنه قبول دارم

نمیخوام حتی فکر کنم... قلبم درد میگیره.... دندونپزشکی که ارزوم بود... من شرایط خوندنشو نداشتم و اون داشت💔

ازدواج خوبیم کرد سریعم بچه دار شد و یه پسر داره....

گویند سنگ لعل شود در مقام صبر❤اری شود ولی به خون جگر شود
نمیخوام حتی فکر کنم... قلبم درد میگیره.... دندونپزشکی که ارزوم بود... من شرایط خوندنشو نداشتم و اون ...

عزیزم شاید خوشی تو تو اون نبود به این فکر کن یکی دکتر میشه جراح میشه قیچی چیزی تو بدن بیمار میزاره تا عمر درگیر اونه همیشه از خدا صلاحتوبخوا🥺🥺❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم شاید خوشی تو تو اون نبود به این فکر کن یکی دکتر میشه جراح میشه قیچی چیزی تو بدن بیمار میزاره ت ...

سعیمو میکنم. فراموش کردم گاها یادم میوفته

موفق باشی عزیزم 

میدونی شاید خشمم بخاطر تیش و کنایه هاشه... ببخشید خوب تایپ نمیکردم... دستم بند بود... من تو زندگیم شکست خوردم و یجورایی همیشه حسرت میخورده و من نمیدونستم... یهو موقع طلاقم که من یه رشته ساده تر از نظر اونو میخوندم اومد و عقده هاشو ریخت... ازون روز یجوری قلبم میسوزه... الان دوباره ازدواج کردم از زندگیم راضیم ولی بازم میبینتم یجوری زهرشو میریزه.... واسه همین گفتم شاید حسادت💔

میدونی شاید خشمم بخاطر تیش و کنایه هاشه... ببخشید خوب تایپ نمیکردم... دستم بند بود... من تو زندگیم ش ...

چه خوب که الان از زندگی ت راضی هستی اینو بدون همیشه که خیلی چیزا ارزش آرامش تو نداره پس تو باید فراموش کنی نه به خاطر اون طرف بلکه بخاطر خودت