2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

از همون موقع ک یبار میرف باید کنترلش میکردین

از پدرش حساب نمیبره؟کسی ک ازش بترسه

برادر من ۱۶ سالشه یبار رف سوپرمارکت اومد خونه رفتم بوسش کردم دیدم دهنش بو سیگار میده 

از من خیلی میترسه انقد تهدیدش کردم انقد باهاش با عصبانیت برخورد کردم ک ب گوه خوردن افتاده بود هنوزم هنوزع میترسم با دوستاش بیرون رفتنی با ماشین دنبالش میفتم،نمیزارم خانوادم بهش پول بدن اصلا بخوایمم بدیم کارت خودمو میدم چک میکنم چقد خرج کرده چی خریده  طوری ک نبینه واقعا سخته نگهداشتن پسر بچه تو این سن و سال

مخصوصا اینکه همشون سرکشن و بددهن

باهاشون حرفم میزنی داد میرنن 

درسم‌ک قربونش برم نمیخونن

می‌دونم اینو شوخی گفتم ولی نباید اجازه بدن

اهان عزیزم فکر کردم جدیه پسر ۱۸ ساله رو نمیشه زد😂😂😂

خودم به شخصه قبول دارم، کسی ک بتونه منو تحمل کنه آدم عادی  و معمولی نیس      
😐 چطور اجازه میدین برن توی همچین جاهای مخرب که قلیون و حتی مشروبات الکی هست من اگه بودم با کمربند س ...

پسر این سنی رو نمیشه کتک زد هم قد هم زورشون بیشتره 

یدونه بزنی چن تا میزنه بچس دیگه

جوونی کردن با ریدن به آینده فرق داره اینو بفهمین و فاز روشنفکری برندارین مخصوصا قهوه خونه و جاهایی که یه سرش به دخانیات وصله و یه عمر پشیمونی میاره اونم تو سنی که جوون پر از غرور و تکبر بیخوده شما باید بدونی که پسر باید پدر مدیریت کنه چون به حرف مادر گوش نمیکنه

💎تحسین از آن زنانیست که اندام هایشان آن ها را تعریف نکرده اند و برای عمیقتر شناختن ماهیتشان به عنوان یک فرد تلاش می کنند نه یک جنس💎
جوونی کردن با ریدن به آینده فرق داره اینو بفهمین و فاز روشنفکری برندارین مخصوصا قهوه خونه و جاهایی ک ...

👏👏

خودم به شخصه قبول دارم، کسی ک بتونه منو تحمل کنه آدم عادی  و معمولی نیس      
غلط می‌کنه برگرده تو روی پدر مادر 😐😑 آینده خودش خراب میشه 

بچه اون سنی اینده نمیفهمه ک 

من به داداشم میگم تو باهوشی تیزهوشان میخونی باید درس بخونی فردا رشته خوب قبول شی باید دستت تو جیب خودت باشه بابا تا کی بهت باید پول بده سنش گذشته باید پول دربیاری ازدواج کنی خرج زندگی بدی 

ریز ب ریز بهش میگم😐فقط نگام میکنع میگه پس من کی برگردم ب این سن و بچگی کنم و بازی کنم؟گیمره اخه

میگم الان باید تلاش کنی انگار ن انگار