2777
2789
عنوان

گواهینامه

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 30 پست
نمیدونستم اخه  من رشتم کامپیوتره فک کنم از بس شب بیداری کشیدم و کلم تو لپتاپ بود

اره تاثیر داره اشکال نداره، 😅

🥀زخم هایم را دوست دارم🥀آنها شاهدان اصلی هستند که چگونه شجاعانه زندگی کردم🥀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🥲 کل قیافم به چشام بود الان دیگه هیشکی نمیا بستونتم که

وا دخترررر این حرفا چیه😂😂من خودمم عینکیم با عنیکمم حاال میکنم 

دوران قاجاره مگه عینکی بودن عیب باشه 

باید بزنی

کلاسای شهری که میری عینک نداشته باشی گیر میده

اگه اونم گیر نده امتحان شهری افسر حتما ردت میکنه چون تو پرونده زده عینکی

برای همه احترام قائلم اما لطفا کسی جز استارتر مگر برای پرسش سوال ریپلای نکنه روم🤍بله من کاملا مطلع هستم سایت تبادل نظر هست اما تبادل نظر دونفره رو به چند نفره ترجیح میدم…|•تصور کن نشستی تو یه کلبه قدیمی و بارونی که میباره، بوی نم چوب هارو دراورده و عطرش مستت کرده…تو همین حین که داری از پنجره جنگل بیرون رو نگاه میکنی هم هات چاکلت توی دستت رو جرعه جرعه میخوری…•|قشنگ بود؟ این رویای منه…رویای یه مادر، یک همسر، یک دختر🤍
نه ولی بمن نمیاد من صورتم ایقد کوچیکه که عینک افتابی برام پیدا نمیشه😂

شیشه دایره ای  با دسته ی فلزی ظریف بگیر 

خب یدونه عینک دارم این شیشه هاش الکیه  همونو بزنم نمیفهمن؟🥲

برو‌ عینک بگیر دختر خوب

حتما نیازه که بهت گفتن

برای همه احترام قائلم اما لطفا کسی جز استارتر مگر برای پرسش سوال ریپلای نکنه روم🤍بله من کاملا مطلع هستم سایت تبادل نظر هست اما تبادل نظر دونفره رو به چند نفره ترجیح میدم…|•تصور کن نشستی تو یه کلبه قدیمی و بارونی که میباره، بوی نم چوب هارو دراورده و عطرش مستت کرده…تو همین حین که داری از پنجره جنگل بیرون رو نگاه میکنی هم هات چاکلت توی دستت رو جرعه جرعه میخوری…•|قشنگ بود؟ این رویای منه…رویای یه مادر، یک همسر، یک دختر🤍
زشت میشم😭

فقط وقت رانندگی بزن

بقیه مواقع درار

منم عینکی ام تو گواهینامه

گذاشتم تو ماشین عینکمو پشت فرمون میزنم فقط

فقط وقت رانندگی بزن بقیه مواقع درار منم عینکی ام تو گواهینامه گذاشتم تو ماشین عینکمو پشت فرمون می ...

😐اخرش گفت رو پاشنه پا وایسا

بعد به پسره قبل من علاوه براینکه رو پاشنه وایسه گفت استینات بزن بالا 

چرا ؟

😐اخرش گفت رو پاشنه پا وایسا بعد به پسره قبل من علاوه براینکه رو پاشنه وایسه گفت استینات بزن بالا&n ...

آستیناش احتمالا میخواسته ببینه تتو داره یا نه

چون شنیدم تاثیر داره

ولی رو پاشنه و پنجه وایسادن بخاطر اینه که ببینن کنترل داری رو پاهات یا نه…فاشیای پا و… داری یا نه

چون اینارو داشته باشی نمیتونی پدال هارو بگیری و کنترل کنی

بشین پاشو هم برای دیدن تعادل هست