2777
2789
عنوان

کییییف کیف کیف کیییف😍❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 24 پست
شما عکس از پیج دیگه برداشتی گذاشتی اینجا که من کیف میفروشم؟

بابا بخدا اینطور نیست 

کاش سطحی نگر نباشیم . چند تا آنلاین شاپ میخواید نشون بدم بهتون ک همین عکس رو داریم؟ این عکس ها ژورناله و از پیجیده ک خرید کردیم اجازه استفاده رو دادن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پس دقیقا چه طوره عزیزم

میگم ک ، اون عکس ها ژورناله و ما از پیجی ک خرید میکنیم اجازه استفاده ازشون رو میده بهمون ، حتی اون پیجی ک دوستمون گذاشتن هم اون عکس ها متعلق به خودش نیست.

من برای شما متاسفم که بدون هیچ آگاهی قبلی صحبت میکنید. اون عکس ها ژورناله و حتی اون پیجیده ک شما گذا ...

اون پیج همه ی عکسا با همین بک گراند هست 

شما وقتی جنس خودتون پیشتون هست باید با بک گراند خودتون عکس بگیرید 

اون پیج همه ی عکسا با همین بک گراند هست  شما وقتی جنس خودتون پیشتون هست باید با بک گراند خودتو ...

چون اون پیج واسه خودش نیس ، همه ی عکسا متعلق به یه مجموعه دیگست ک اجازه استفاده رو به خریداران میده

اون پیج همه ی عکسا با همین بک گراند هست  شما وقتی جنس خودتون پیشتون هست باید با بک گراند خودتو ...

همه عکس ها متعلق به مجموعه همساده هستش ک وقتی سفارش میدیم اجازشو میگیریم و بدون لوگوش رو تحویل میگیریم ازشون. از لوگو عکس میتونید بفهمید ک همگی متعلق به اون مجموعه هستن نه پیجی ک اون آدم تو تاپیک فرستاد 

این عکس واسه وقتیه ک داشتیم ثبت سفارش میکردیم .

من ک خیلی ناراحت شدم شبی . ولی خب اوکیه.