2777
2789
عنوان

کییییف کیف کیف کیییف😍❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 366 بازدید | 24 پست
شما عکس از پیج دیگه برداشتی گذاشتی اینجا که من کیف میفروشم؟

بابا بخدا اینطور نیست 

کاش سطحی نگر نباشیم . چند تا آنلاین شاپ میخواید نشون بدم بهتون ک همین عکس رو داریم؟ این عکس ها ژورناله و از پیجیده ک خرید کردیم اجازه استفاده رو دادن

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

پس دقیقا چه طوره عزیزم

میگم ک ، اون عکس ها ژورناله و ما از پیجی ک خرید میکنیم اجازه استفاده ازشون رو میده بهمون ، حتی اون پیجی ک دوستمون گذاشتن هم اون عکس ها متعلق به خودش نیست.

من برای شما متاسفم که بدون هیچ آگاهی قبلی صحبت میکنید. اون عکس ها ژورناله و حتی اون پیجیده ک شما گذا ...

اون پیج همه ی عکسا با همین بک گراند هست 

شما وقتی جنس خودتون پیشتون هست باید با بک گراند خودتون عکس بگیرید 

اون پیج همه ی عکسا با همین بک گراند هست  شما وقتی جنس خودتون پیشتون هست باید با بک گراند خودتو ...

چون اون پیج واسه خودش نیس ، همه ی عکسا متعلق به یه مجموعه دیگست ک اجازه استفاده رو به خریداران میده

اون پیج همه ی عکسا با همین بک گراند هست  شما وقتی جنس خودتون پیشتون هست باید با بک گراند خودتو ...

همه عکس ها متعلق به مجموعه همساده هستش ک وقتی سفارش میدیم اجازشو میگیریم و بدون لوگوش رو تحویل میگیریم ازشون. از لوگو عکس میتونید بفهمید ک همگی متعلق به اون مجموعه هستن نه پیجی ک اون آدم تو تاپیک فرستاد 

این عکس واسه وقتیه ک داشتیم ثبت سفارش میکردیم .

من ک خیلی ناراحت شدم شبی . ولی خب اوکیه.