2777
2789
عنوان

چگونه با غرور و جذاب باشم

837 بازدید | 8 پست

دوستام همشون با غرورن و دوستای زیادی دارن همین غرور بنظرم جذب کننده دوست

الان من چون همیشه باهاشون دوستم و دلم صافه و زیاد بگو بخند میکنم حس میکنم برام ارزش قائل نیستن

دوست دارم با غرور باشم ولی نمیتونم

یه روشایی بم بگید

یه دختری‌ام که از بچگی با شیلنگ کتک میخوردم .....بچه‌ای بودم که همه حسرت قشنگیشو میخوردن .....دختری که دیگران آرزو داشتن چشماشون مثل من آبی باشه.....دختری بودم که چشمم کردن .....دختری که چهارساله بودچاقو رفت تو چشمش.....و این چشمم از بچگی تا الان غصشو دارم....و خبری از اون دختری که مثل پرنسس قشنگ بود نیست......یه دختری که فقط داد میزنه یکم آرومتر بزارید درس بخونم........میشه برای اینکه از این خونه برم دعا کنی برام خواستگار بیاد؟؟؟؟!!!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کسی نیس

یه دختری‌ام که از بچگی با شیلنگ کتک میخوردم .....بچه‌ای بودم که همه حسرت قشنگیشو میخوردن .....دختری که دیگران آرزو داشتن چشماشون مثل من آبی باشه.....دختری بودم که چشمم کردن .....دختری که چهارساله بودچاقو رفت تو چشمش.....و این چشمم از بچگی تا الان غصشو دارم....و خبری از اون دختری که مثل پرنسس قشنگ بود نیست......یه دختری که فقط داد میزنه یکم آرومتر بزارید درس بخونم........میشه برای اینکه از این خونه برم دعا کنی برام خواستگار بیاد؟؟؟؟!!!

خودت باش اما سیاستای رفتاری رو یاد بگیر 

هرادمی و هرجمعی یه قلقی داره اون قلقو یاد بگیر و طبق همون برخورد کن 

مثلا تو جمع ادمای جدی ک هستی و میبینی خوششون نمیاد مث خودشون برخورد کن 

در اخرم وارد جمعی بشو ک شبیه خودتن چون اگه با ادمای اشتباهی باشی عزت نفست خورد میشه چون فک میکنی مشکل داری 

عاقل تر از آنیم که دیوانه نباشیم...

دقیقا منم مثل خودتـم عزیزم...ولی تو فکر تغییر خودم نیستم خودمون باشیم تا نقش بازی کنیم من خودم جذب آدمای مهربون و بی شیله پیله میشم و از آدمایی که مغرورن و همیشههه با سیاست رفتار میکنن بیزارم..این جور آدما خودشونو گم میکنن و بسته به اینکه با چه گروهی معاشرت دارن باید نقابشون رو عوض کنن😊

بخند. در شأنِ ماه نیست که غمگین باشد. 
2790
2778
2791
2779
2792