2777
2789
عنوان

بچه ۳ ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 437 بازدید | 26 پست
اسی کیک بدونه شیر و تخم مرغ بلدی درست کنی بمنم یاد بدی من بچم آلرژی داره ب شیرو تخم مرغ شدیدددددددد ...

نه من توی این شیر و تخم مرغ میزنم

ولی الان برات تو نت سرچ کردم گفته بود به این روش درست کن

داخل یک ظرف آرد و بیکینگ پودر را الک کنید و شکر و پودر کاکائو و وانیل و روغن مایع وآب و سرکه را اضافه کنید و با چنگال یا همزن دستی خوب مواد را هم بزنید تا کاملا یکدست و مخلوط شوند.

برای پخت کیک در فر مایع کیک را داخل یک قالب که از قبل خوب با قلمو چرب کردید بریزید و سه بار به سطح بکوبید تا هوای اضافی آن خارج شود سپس داخل فر گرم به مدت ۳۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ قرار دهید تا کیک پخته شود بعد از افتادن از داغی با سس شکلاتی یا پرک بادام تزئین کنید.

• آرد ۱ پیمانه
  • شکر ۱/۲ پیمانه
  • بیکینگ پودر ۱ ق مربا خوری
  • پودر کاکائو ۲ ق غذا خوری
  • وانیل ۱/۴ ق چای خوری
  • سرکه سفید یا آبلیمو ۱ ق غذا خوری
  • روغن مایع ۱/۳ پیمانه
  • آب ۲/۳ پیمانه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه عزیزم ضرر نداره

خدایا ممنون ازت خودت حافظ پسرکم باش.         درسته مامان شدم ولی هنوزم مثل قبل شیطونم هنوزم مثل قبل تیپ میزنم هنوزم مثل قبل میرقصم منتها دیگه با پسرم😆هنوزم مثل قبل قهر میکنم هنوزم مثل قبلم ولی قلبم در اوج شیطونی مادرانه میتپه واسه عشق همیشگیم پسر گلم 😍عضو گروه آبی وزن اولیه 72 وزن الان 66 😁
نه من توی این شیر و تخم مرغ میزنم ولی الان برات تو نت سرچ کردم گفته بود به این روش درست کن ...

خیر ببینی ایشاللللله فردا درست میکنم حتما بنظرت پودر وانیل ندارم مشکلی داره نریزم انگاری خوشمزه نمیشه ن؟؟؟

اسی کیک بدونه شیر و تخم مرغ بلدی درست کنی بمنم یاد بدی من بچم آلرژی داره ب شیرو تخم مرغ شدیدددددددد ...

ژله دوست داره 

ژله های مختلف درس کن براش

اگه سکوت میکنم معنیش این نیست که دارم حق رو به تو میدم بلکه به سادگی دارم تورو نادیده میگیرم :) 🥺🥺
خیر ببینی ایشاللللله فردا درست میکنم حتما بنظرت پودر وانیل ندارم مشکلی داره نریزم انگاری خوشمزه نمیش ...

قربونت

ایشالا درست کنی و خوشمزه بشه و بچه ات دوست داشته باشه

من این مدلی درست نکردم ولی خب احساس میکنم چون شیر و تخم مرغم نداره وانیلم نریزی مزه ی کیکو نده زیاد

پس سعی کن وانیل تهیه کنی و بریزی

ژله دوست داره  ژله های مختلف درس کن براش

ن بچه دوسالم خداروشکر خوبه میخوره کوچیکه تو شیر دهی هستم ب پروتئین گاوی حساسه میخاستم درست کنم خودم بخورم   ژله هم توش گاوی مصرف شده حتی ی آبنبات ساده هم نمیتونم بخورم

قربونت ایشالا درست کنی و خوشمزه بشه و بچه ات دوست داشته باشه من این مدلی درست نکردم ولی خب احساس م ...

ن من دلم کیک میخاد گریه میکنم  تو رژیمه شیر دهی هستم بخاطر بچه کوچیکم میخام اینجوری درست کنم بخورم 

بچه دوسالم خوب شده خداروشکر میخوره کوچیکه ب پروتئین گاوی حساسه

ن بچه دوسالم خداروشکر خوبه میخوره کوچیکه تو شیر دهی هستم ب پروتئین گاوی حساسه میخاستم درست کنم خودم ...

اهان ببخشید نمی دونستم

امیدوارم بزودی این مشکلت حل بشه

اگه سکوت میکنم معنیش این نیست که دارم حق رو به تو میدم بلکه به سادگی دارم تورو نادیده میگیرم :) 🥺🥺