2777
2789
دعای چی گرفتی

من دعا گرفتم بعد ۲هفته نتیجه داد طرف کیه اگ ازاین پولکیاس نتیجه نمیگیری من خیلی پول حروم کردم تاازطرف اطمینان پیدانکردی پول برادعانده من سرکتاب گرفتم مو ب موگف ودرست بود ک اطمینان کردم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دعا گرفتم بعد ۲هفته نتیجه داد طرف کیه اگ ازاین پولکیاس نتیجه نمیگیری من خیلی پول حروم کردم تاازطر ...

بهم شمارش میدی

اتفاقا منم به زور شماره کارت گرفتم نمیداد بهم پولکی هم نبود

من دعا گرفتم بعد ۲هفته نتیجه داد طرف کیه اگ ازاین پولکیاس نتیجه نمیگیری من خیلی پول حروم کردم تاازطر ...

دقیقا اونایی که پولکی هستن کلاهبردارن میشه اگه واقعی هست به منم معرفی کنی 

دقیقا اونایی که پولکی هستن کلاهبردارن میشه اگه واقعی هست به منم معرفی کنی 

دقیقاانقدپولموخوردن حرومشون نمیشه هم پیگیری کرد یبار۲و۴۰۰ دادم هیچی نشد ب پلیس فتاهم گفتم میگف نبایدمیدادی ما برای دعانویس رسیدگی نمیکنیم 😟🤐

دقیقاانقدپولموخوردن حرومشون نمیشه هم پیگیری کرد یبار۲و۴۰۰ دادم هیچی نشد ب پلیس فتاهم گفتم میگف نباید ...

من یه نفر ۳۵۰ دادم بهش البته دعا رو رد کرد اومد انجام ندادم میدونی طرف اصلا پیام نداد ببینه انجامش دادم اینت

دقیقاانقدپولموخوردن حرومشون نمیشه هم پیگیری کرد یبار۲و۴۰۰ دادم هیچی نشد ب پلیس فتاهم گفتم میگف نباید ...

خدالعنتشون کنه اینی که میگی نتیجه گرفتی میشه به منم شمارشوبگی کجایی هست واقعاکارش درسته؟

خدالعنتشون کنه اینی که میگی نتیجه گرفتی میشه به منم شمارشوبگی کجایی هست واقعاکارش درسته؟

چند سالته دعای چی میخوای

یه خانمی هست تو همین سایت انجام میده بلده میخوای ایدیش بهت بدم

واقعا لعنتشون کنه 

باشه بیا خصوصی بدم شمارش رو نمیدونم کجاییه من غیرحضوری انجام داد برام حل شد مشکلم