2777
2789
عنوان

کیا مثل منن؟ 😭😭😭😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 888 بازدید | 56 پست
اره دقیقا حساسترین عضو بدن حنجره آدمه که با تغییرات احساسی یا حتی آب و هوا بلافاصله خودشو نشون میده ...

بیخیال خواهر با خودت مهربون باش. پیش میاد. خودتو نخور و دست از سرزنش خودت بردار. همه مون این اشتباهاتو داریم

تکالیف سنگینی رو دوش والدین میزاره . این هفته تایم صبح بودن دقیقا خودِ شبش یادش میاد تو گروه شاد بهم ...

برین اموزش پرورش اطلاع بدین تا چوب کنن تو استین مربیه😂

بعدم دوره های رایگان اساتید عزت نفس گوگل کن و گوش بده

برام دعا کنید خوشبخت بشم.الهی در حق خودتون استجابت بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای جانم😕😣.خواهری  دوستی رفیقی نداری؟

فدات مهربونم . دارم ولی اعتماد ندارم خواهربرادرا که کلا بنا به تربیت مادرم  بی عاطفه و بی محبتن . دوستامم با هرکی درد دل کردم برداشته همه جا جار زده . 

ازونجایی ک من دنبال اغتشاش هستم😐 مجبورم بگم ک مدیر پشت پرسنل اش در میاد فقط و فقط گزارش ب اموزش و ...

درسته اغتشاش‌گر😂 البته شوخی میکنم چون خودت گفتی.

ولی خیلی مدیرام واسه اینکه دیگران‌رو جذب کنن و اسم مرکزشون بد نشه اصلا به مربی اجازه هرکاری‌رو نمیدن. مخصوصا جاهایی که براشون مهمه که اسمشون خوب در بره. بنابراین به مربی اجازه نمیدن هرحرفی یا کاری کنه.

بعد میتونه اگه مدیر هم کاری نکرد و مربی باز تکرار کرد بقول شما به بالادستی بگه.

آره اونم اصلا انتقاد و پیشنهاد سرش نمیشد. با نگاه اغتشاشگر و آشوبگر بهمون نگاه میکرد. خطاب ب من میگف ...

معلمه روانیه عزیزم رفتار تو هیچ مشکلی نداشته ،بچه ات رو از زیر دست این زامبی بکش بیرون😂

من خودم معلمم حالا این خانم مربی خودش خیلی شخصیت داشته و نشون داده ؟ 

خب آدم میتونه بگه بفرمایید میتونه بگه بشین میتونه بگه بتمرگ 

میتونست نرم و ملایم به شما توضیح بده هدف از این کارا چیه و قانعتون کنه نه اینکه از سر زور البته رفتار شما هم متقابلا همون رفتار ایشون بوده... 

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤
بعدشم من خودم متاهلم. قرار نیست مرد بیاد و مارو از تنهایی دربیاره. اونا شخصیت و مشغله‌های خکدشونو د ...

دقییییییقا... یعنی هرجا شوهرم از لحاظ روحی، جسمی یا... کم میاره من همیشه هستم و همراهم و کمکم و ....  ولی خودم مواقعی که از هر جهتی نیا به کسی دارم تنهام، چون اون کار داره، چون مشغله اقتصادی داره و.... خلاصه گله ای و چاره ای نیست و چاره ای جز قوی بودن ندارم. به ق.ل شاعر کس نخارد پشت من جز ناخن انگشت من. و قوی هم شدماااا... یه ضدددد ضربه به تمام معنا

درسته اغتشاش‌گر😂 البته شوخی میکنم چون خودت گفتی. ولی خیلی مدیرام واسه اینکه دیگران‌رو جذب کنن و اس ...

مدرسه خصوصی بله

ولی با توجه به صحبت های ایشون بنظرم‌مدرسه دولتی بوده ک طرف اینقد طلبکارانه حرف زده

مدرسه خصوصی هرگز بی احترامی نمیکنن

عزیزای دلم 

تو مدارس دولتی هم مدیر جلسه میگیره و هر چیزی والدین گفتن رو انعکاس میده حالا معلمی که دنبال بهبود کارش هست در نظر میگیره معلم حق بجانب خیر

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤
فدات مهربونم . دارم ولی اعتماد ندارم خواهربرادرا که کلا بنا به تربیت مادرم  بی عاطفه و بی محبتن ...

عزیز دلم درد دل کردن یعنی یه کارد بزرگ دادی دست طرفت که هر وقت دلش خواست شرحه شرحه ات کنه به هم... درد دل کردن خیلی بده... منم متاسفانه یا خوشبختانه بخاطر اینکه نمیتونم و کسی رو ندارم برای درد دل کردن، کلا خود واژه اش رو هم از یاد بردم...

سعدی میگه؛

درد دل با کس نگفتم چن ندارم محرمی

هر که را محرم شمردم عاقبت رسوا شدم

درد دل با آب گفتم تا نگوید با کسی

عاقبت ورد زبان ماهی دریا شدم...

من خودم به جاش سعی کردم ورود انرژی های مثبت رو جایگزین درددلکردن کنم تا نترکم. مثلا میرم بیرون با دخترم میچرخم باهم بستنی میخوریم، بازی میکنیم، بلند میخندیم، حامله ک نبودم باشگاه، گاهی هدف گذاری و پول در آوردن، گاهی یه خرید معمولی و.......... کلا قید حرف زدن با همه رو زدم