2777
2789
عنوان

بارداری با آمپول

| مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 23 پست
همون.ببین دکتره تو مطبش دستگاه سونو داشت.همون لحظه یه سونوی واژینال گرفت گفت خوبه همه چیت.آمپول زد ب ...

اها خب پ ایشالا ک بگیره عزیزم بعد امپول ۳۶ساعت بعد تخمک ازاد میشه سعی کن ی هفته ای نزدیکیت ببشتر باشه ب همسرتم بگو ک اماده باشه چیزای گرمی بده بخوره بهش 

خرما ۴مغز قرص تقویتی فرتیل اید یا ول من

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرم با بچه دوم مخالفه.همه این کارارو بدون اطلاعش انجام دادم که بگم ناخواسته بوده.نمیشه جور دیگه ای ...

پ یکاری کن اگه شوهرت نمیدونه کیت بزن هروقت کیتت دوتا خط پررنگ شد رابطه داشته باشید 

امان ازین مردا من ک بچه اولمو دارو دارم میخورم شوهرم نمیدونه اون حالا مخالف دکارو داروس میگهدطبیعی هروقت شد

شوهرم با بچه دوم مخالفه.همه این کارارو بدون اطلاعش انجام دادم که بگم ناخواسته بوده.نمیشه جور دیگه ای ...

یکی از دوستان من شرایطش عین شما بود 

کیت خرید باکیت رف جلو شوهرش نمیدونس 

بایبار رابطه و اولین ماه باردار شد 

ولی متاسفانه بچش تو ۱۳هفته از دست داد

پ یکاری کن اگه شوهرت نمیدونه کیت بزن هروقت کیتت دوتا خط پررنگ شد رابطه داشته باشید  امان ازین ...

اره دیگه دارم هر ماه پول دکتر میدم.هرماه سونو میکنه و تایم مناسب که تخمک شرایطش اوکیه میگه اقدام کن.خسته شدم دیگه.شوهرم خوبه ها ولی به این کاراش که فکر میکنم میخوام خفش کنم قشنگ

یکی از دوستان من شرایطش عین شما بود  کیت خرید باکیت رف جلو شوهرش نمیدونس  بایبار رابطه و ...

عززیزم چقد سخته این همه تلاش کنی بعدش اینجوری شه.بعدش بچه دار شد؟بچه دومش بود؟

عززیزم چقد سخته این همه تلاش کنی بعدش اینجوری شه.بعدش بچه دار شد؟بچه دومش بود؟

بچه سومش بود گف زندگیم سرد شده شوهرم خیلی ب خانوادش وابستس با بچه گرم‌میشه خونم ک بادفعه اول و ی اقدام گرف ولی نموند براش