2821
2789
عنوان

کلاژن ساز

| مشاهده متن کامل بحث + 707 بازدید | 22 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آهان.پس درستشم همینه.👍 چه بهتر ..

وتازه مدام هم نخور مثلن دو سه ماه خوردی ی دوهفته سه هفته استراحت و بعد دوباره شروع کن و اینکه اگه کوکونات تونستی گیر بیاری ک اصلش باشه فیک نباشه خیلی بهتره .ولی گرونه اونم ☹️

خدایا شکرت🙏
وتازه مدام هم نخور مثلن دو سه ماه خوردی ی دوهفته سه هفته استراحت و بعد دوباره شروع کن و اینکه اگه کو ...

آره .اونم خیلی خوبه.شنیدم. شما استفاده کردین؟

کاش این قرصا قیمتاشون پایین تر بود.همه می‌تونستن راحت استفاده کنن. زیادم نیستن آخه. :(

آره .اونم خیلی خوبه.شنیدم. شما استفاده کردین؟ کاش این قرصا قیمتاشون پایین تر بود.همه می‌تونستن راحت ...

ن .من گیرم نیومد .من ی مدت کلاژن گلد خوردم دیگه ادامه ندادم .ولی ی خانم اینجا گفت اگه کوکونات گیرت بیاد و پولش رو داشتی بخر با کرم آبرسان شیر گاو .بزن عالی میشه پوستت .وگرنه من خودم تجربه ای ندارم  

خدایا شکرت🙏
ن .من گیرم نیومد .من ی مدت کلاژن گلد خوردم دیگه ادامه ندادم .ولی ی خانم اینجا گفت اگه کوکونات گیرت ب ...

یه پیج تو اینستا هست. خیلی معتبره. قبلا چیزای دیگه ازش خریدم.راضی بودم.دیده بودم تو هایلایتاش کوکونات هم داشت.

یه پیج تو اینستا هست. خیلی معتبره. قبلا چیزای دیگه ازش خریدم.راضی بودم.دیده بودم تو هایلایتاش کوکونا ...

درسته .پیجش رو خواستم ازت میپرسم الان ک دیگه ن پولی دارم ن اینستایی ..یا ک بزار اینجا واسم اگه لازمم شد بردارم .ممنون

خدایا شکرت🙏
2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 11 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز