2777
2789
عنوان

نام فرزند

| مشاهده متن کامل بحث + 633 بازدید | 46 پست

دوستان چطور تاپیک رو به روز کنم؟خیلی وقته عضو شدم.ولی تازگیا اومدم سایت.یعنی جدیدم

متنفر از آدمای چرب زبون و خودشیرین.. ای کاش میشد همه آدمای دورو و خودشیرین رو خفه کرد  

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اخه لی لی رز؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خدای بزرگ و قشنگم کاش میتونستم بابت شکرانه اش دستاتو ببوسم.خدا جونم مراقب دو پرنسسم و باباشون باش،که دنیامن.خدایِ بزرگ تر از چیزی که فکرشو میکردم،مراقب هدیه ای که بهم دادی هم باش که اونم شده دنیام.

اسم دختر جانی دپ😅😅 

مدرس زبان ژاپنی هستم🌸 عروس سامورایی‌ها🎎  آدمای دروغگو کم حافظه هستن، برای همین کاربری‌هاشون رو میگن دست چند نفره:))))درخواست دوستی قبول نمیکنم، سوالاتتون رو همینجا بپرسید🤗  در جواب اغلب سوالات: بله، همسرم ژاپنی هست/خیر، فعلا ساکن ایرانم/بله، تفاوت فرهنگی زیاد هست ولی راضی هستیم😅/خیر، ویزای کار ابدا نمیدن مگراینکه یه متخصص خیلی خفن باشین/ بله، ویزای تحصیلی هست، ولی اصلا راحت نیست، سایت سفارت ژاپن رو چک کنین (بورسیه مونبوکاگاشوکو)/ خیر، اقامت دائمی وجود نداره مگر اینکه همسرتون ژاپنی باشه که اونم باز شرایطی داره./ بله، متن ژاپنی براتون ترجمه میکنم. هروقت اینجا آنلاینم یعنی دارم درس میخونم🥲 
دوستان چطور تاپیک رو به روز کنم؟خیلی وقته عضو شدم.ولی تازگیا اومدم سایت.یعنی جدیدم

تاپیک خودتونو اگه هست باید چند تا پست داخلش بزارید بیاد بالا و به روز میشه

.......🖤 6️⃣2️⃣6️⃣2️⃣سابقم
تاپیک خودتونو اگه هست باید چند تا پست داخلش بزارید بیاد بالا و به روز میشه

واقعا.ممنون

متنفر از آدمای چرب زبون و خودشیرین.. ای کاش میشد همه آدمای دورو و خودشیرین رو خفه کرد  
فک میکردم لی لی رز خیلی بروزتر و قشنگتر بود . 😅پس در اشتباهم؟!!

خيلي عجيب و كمه عزيزم بچه ممكنه اذيت بسه تو مدرسه و اينا

از خون جوانان وَطـــن لاله دميده…🖤🖤🖤از مــاتم سَرو قَدِشان سَــرو خميده..🖤🖤🖤