2821
2789
عنوان

تقدیر ۱۳۷۰

| مشاهده متن کامل بحث + 2519 بازدید | 52 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نرفته که من هرروز تو تاپیکا میبنمشون،اتفاقا امروزم باهاشون صحبت کردم گفت فعلا دارم فکر میکنم ودرحال ...

خوب چرا همه رو ترکونده .انشالله هر جا هست بهترین ها براش اتفاق بیفته

احساس میکنم همش دروغ بود... چون سیو کزده بودم ببینم اخرش چی میشه... دیدم همه رو پاک کرده، به قول دوس ...

منم از اون روز که اون کاربر گفت دستتو رو کنم  بعد این هیچی جواب نداد و تایپیک قفل کرد و یکی یکی پاک میکنه حس بدی گرفتم .خدا کنه حسم اشتباه بگه چون واقعا غصه شو خوردم و براش آرزوی خوشبختی کردم

خوب چرا همه رو ترکونده .انشالله هر جا هست بهترین ها براش اتفاق بیفته

قفل بودنشون که کار نی نی یارا بود خودشون تاپیک زدن گفتن وترکوندن رو نمیدونم اتفاقا من امروز چک کردم بودن

لطفالایک نکنید،ممنون
قفل بودنشون که کار نی نی یارا بود خودشون تاپیک زدن گفتن وترکوندن رو نمیدونم اتفاقا من امروز چک کردم ...

آهان. ممنونم دوست عزیز پاسخ دادین.اول لایک کردم بعد دیدم نوشتین لایک نکنین برداشتم 

سلام عزیزم تاپیک هم میزنم هی میان میگن دروغه چرا پشت سر هم تاپیک میزنی واقعا آدم نمیدونه چیکار کنه،اما هرکس هرجور منو قضاوت می‌کنه خودش می‌دونه و خدای خودش یکی سرزنش می‌کنه که نه وای طرف سنش بالاس یکی هم میگه دروغه

تا با کفش‌های کسی راه نرفتی راه رفتنش را قضاوت نکن......

سلام عزیزم تاپیک هم میزنم هی میان میگن دروغه چرا پشت سر هم تاپیک میزنی واقعا آدم نمیدونه چیکار کنه،اما هرکس هرجور منو قضاوت می‌کنه خودش می‌دونه و خدای خودش یکی سرزنش می‌کنه که نه وای طرف سنش بالاس یکی هم میگه دروغه اگه خواستی بیا خصوصی 

سلام عزیزم تاپیک هم میزنم هی میان میگن دروغه چرا پشت سر هم تاپیک میزنی واقعا آدم نمیدونه چیکار کنه،ا ...

سلام گلم .تو همه تایپیک ها کاربر بیکار و مریض هست که اذیت کنه .اگه یادت باشه موقعی که گفتی جواب رد دادی کلی ناراحت شدم بعد ته تایپیکتو دیدم که رفتی خونش و میخای جواب مثبت دادی نمیدونی چقدر خوشحال شدم اومدم بگم چه کار خوبی کردی همه تایپیک هات قفل بود بعدهم پاک شد راستش یکم حس بد گرفتم واگرنه قضاوت نکردم.امیدوارم خوشبخت بشی ببخش اگه تایپیک زدم برات بی اجازه

سلام گلم .تو همه تایپیک ها کاربر بیکار و مریض هست که اذیت کنه .اگه یادت باشه موقعی که گفتی جواب رد د ...

نه دورت بگردم خواهرم و خواهر زاده اینجان دو روز پیش گفت برای بارداری تو نی نی سایت سوال کردم من تاپیکام و حذف کردم منظوری نداشتم هر موقع کارم داشتی پیام بده درخواست میدم بهت دعا کن برام خیلی استرس دارم راستی بهت گفتم چی گفت درباره بچه میگه به سنم نمیخوره نمی‌دونم فکر میکنم بچه دار نمیشه 

2790
2823
2791
2779
2792