2789
عنوان

بواسیر

| مشاهده متن کامل بحث + 561 بازدید | 23 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

هممین عطاری رفتم که یه مدت واقعا خوب بود نتیجه گرفتم ولی باز بعدش مواظب نبودم و یبوست گرفتم دوباره ب ...

وای😨🥺😓بد دردیه خدا سر گرگ بیابونم نیاره

برای سلامتیم دعا کنید لطفا💚🍃
یعنی میگی باید بسوزیمو بسازیم

حتما برو دکتر ولی از دکتر مطمئن باش 

اگه تورو اذیت نمی کنه فقط بخاطر برآمدگی جراحی یا لیزر نکن

من پدرم چندین بار انجام داد دردش هم بیشتر شد برا نزاشت هم جراحی کنم ولی برو دکتر تا مطمئن بشی چ چیز بدی نیست

وای😨🥺😓بد دردیه خدا سر گرگ بیابونم نیاره

برگشتم سراغ همون عطار گفتم که قبلا یه همچین دارویی از شما گرفتم،گفت خانم برا هر دردی هزارتا دارو دارم اسمش هم نمیدونی منم یادم نمیاد،یه چیزی شبیه به قرص داد گفت بخور بده و یه پودر آبی که تو آب حل کنم این برآمدگی هاروبشورم.ولی هنوز امتحان نکردم. امتحان می کنم نتیجشوبه شما میگم 

حتما برو دکتر ولی از دکتر مطمئن باش  اگه تورو اذیت نمی کنه فقط بخاطر برآمدگی جراحی یا لیزر نکن ...

چه دکتری؟؟؟

من فعلا بخاطر شرایطم متخصص نمیتونم برم تهش عمومی برم

برای سلامتیم دعا کنید لطفا💚🍃
چه دکتری؟؟؟ من فعلا بخاطر شرایطم متخصص نمیتونم برم تهش عمومی برم

عمومی نرو 

تا شرایط درست بشه بعد برو، بابا چیز خطرناکی نیست😃نترس هر وقت شرایط درست شد برو من الان ۷ ساله دارم فقط اوایل رفتم دکتر دیگه ۵ ساله سراغ دکتر هم نرفتم

سلام عزیزم

اگه نمیتونی هیچ جوره بری دکتر، حداقل ویزیت یا مشاوره انلاین استفاده کن. چون سنت پایینه لازه ک تحت نظر پزشک کنترلش کنی. منم ژنتیکی داشتم این مشکل رو و تا زمانی ک نرفتم دکتر خوب نشدم

دکتر خودم مشاوره انلاین داره لینک میزارم اینجا اگر صلاح میدونی استفاده کن
https://mavarateb.com/doctor/دکتر-رکسانا-عباسی