دقیقا نصف کلاسشون گرفتن این بیماریو، امروز خیلیا رفتن دفتر زنگ زدن به خانواده هاشون اومدن دنبا ...
زبون بسته ها
میشه واسه خونه دار شدنمون و رونق گرفتن شغل شوهرم صلوات بفرستید 🙏*اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم*🙏 *و قل رب انزلنی منزلا مبارکا و انت خیرالمنزلین* 🙏یا الله 🙏♥️ خدایا دست همسرمو بگیر که جز تو کسی رو نداره🥺
من نمیدونم کی میخواد این مساله حا بیفته که بچه مریضو مدرسه نباید فرستاد که بعد چند تا خانواده دیگه هم درگیر نکردن .بچه های منم مریض شدن اولش سرماخوردگی بعدش اسحال و استفراغ
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من نمیدونم کی میخواد این مساله حا بیفته که بچه مریضو مدرسه نباید فرستاد که بعد چند تا خانواده دیگه ه ...
من رفته بودم مدرسه پسرم گفتم پسرم مریض شده، دکتر فقط دو روز استراحت نوشته، ولی حالش خوب نیست، خیلی سرفه میکنه، میشه نیارمش؟ (دکتر گفته بود بیشتر از دو روز اجازه ندارم استراحت بنویسم، اگر بیشتر میخواید باید ببرید پیش متخصص) مدرسه هم گفت نه، وقتی دکتر گفته دو روز، همون دو روز، روز سوم باید بیاد. گفتم خب بچههای دیگه مریض میشن، اولیا شکایت میکنن، گفت اینم یه مشکلیه، ولی مجبوریم، باید بیاد مدرسه!!!
اگه خیلی سرفه داره بنظرم همون متخصص ریه بهتره سرفه زیاد میتونه روی ریه هم تاثیر بزاره
باید همین کارُ کنم. همه علایئم مریضیش خوب شده، فقط سرفه ولش نمیکنه. گاهی از شدت سرفه دل درد میگیره (همون موقع که سرفه میکنه) گلوش زخم شده... خیلی سخته برای بچه. خدا بیماری رو از همه دور کنه.