2821
2789
عنوان

سرفه شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 27 پست
دقیقا نصف کلاسشون گرفتن این بیماریو، امروز خیلیا رفتن دفتر زنگ زدن به خانواده هاشون اومدن دنبا ...

زبون بسته ها

میشه واسه خونه دار شدنمون و رونق گرفتن شغل شوهرم صلوات بفرستید 🙏*اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم*🙏 *و قل رب انزلنی منزلا مبارکا و انت خیرالمنزلین* 🙏یا الله 🙏♥️  خدایا دست همسرمو بگیر که جز تو کسی رو نداره🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نمیدونم کی میخواد این مساله حا بیفته که بچه مریضو مدرسه نباید فرستاد که بعد چند تا خانواده دیگه ه ...

سه چهارتا از بچهای کلاسشون مریض بودن و اومده بودن مدرسه، ماسکشونم پایین بوده بچهای ما هم گرفتن متاسفانه

الان دخترم امروز میگفت توی مدرسه یکی از بچها انقد سرفه کرد که… بدون ماسک هم بود.. خب همینم باعث میشه توی هوا پخش بشه و بقیه رو مریض کنه

منم اینجوریم ، وای کلافه شدم خلط تو گلومه هرچی قورت میدم نمیره نزدیکه خفم کنه شبا ، دیشب انقد سرفه ک ...

وای اینش خیلی بده 

ببخشید ولی اگه تونستی تف کن… چون صورت دادنش بعضی موقع ها خیلی سخته

من نمیدونم کی میخواد این مساله حا بیفته که بچه مریضو مدرسه نباید فرستاد که بعد چند تا خانواده دیگه ه ...

من رفته بودم مدرسه پسرم گفتم پسرم مریض شده، دکتر فقط دو روز استراحت نوشته، ولی حالش خوب نیست، خیلی سرفه میکنه، میشه نیارمش؟ (دکتر گفته بود بیشتر از دو روز اجازه ندارم استراحت بنویسم، اگر بیشتر میخواید باید ببرید پیش متخصص) مدرسه هم گفت نه، وقتی دکتر گفته دو روز، همون دو روز، روز سوم باید بیاد. گفتم خب بچه‌های دیگه مریض میشن، اولیا شکایت میکنن، گفت اینم یه مشکلیه، ولی مجبوریم، باید بیاد مدرسه!!! 

من فردا میبرمش دکتر ببینم چی میشه امروز انقد سرفه کرد نزدیک بود از حال بره

من دو بار پسرمو بردم... اگر ببینم خوب نمیشه، باید ببرمش پیش متخصص، ولی نمیدونم متخصص ریه باید ببرم یا چی؟

وای اینش خیلی بده  ببخشید ولی اگه تونستی تف کن… چون صورت دادنش بعضی موقع ها خیلی سخته

اخه ی جاییه ن بالا میاد ن پایین میره .

نصف شب خفم میکنه موقع خواب نمیتونم نصف بکشم .

همشم باید فین کنم خیلی بده

من رفته بودم مدرسه پسرم گفتم پسرم مریض شده، دکتر فقط دو روز استراحت نوشته، ولی حالش خوب نیست، خیلی س ...

هر خانواده ای که باشه قطعا نمیفرسته، بین سلامتی بچه و درس سلامتی مهم تره

یکی هم کلا از اول مهر دو روز اومد

هی بهونه های مختلف آورد الان یکماهه نیومده

من دو بار پسرمو بردم... اگر ببینم خوب نمیشه، باید ببرمش پیش متخصص، ولی نمیدونم متخصص ریه باید ببرم ی ...

اگه خیلی سرفه داره بنظرم همون متخصص ریه بهتره

سرفه زیاد میتونه روی ریه هم تاثیر بزاره 

اخه ی جاییه ن بالا میاد ن پایین میره . نصف شب خفم میکنه موقع خواب نمیتونم نصف بکشم . همشم باید فین ...

من دخترم ب زور میارتش بالا

یا اگه نتونه آب میخوره که خودش بره پایین

اگه خیلی سرفه داره بنظرم همون متخصص ریه بهتره سرفه زیاد میتونه روی ریه هم تاثیر بزاره 

باید همین کارُ کنم. همه علایئم مریضیش خوب شده، فقط سرفه‌ ولش نمیکنه. گاهی از شدت سرفه دل درد میگیره (همون موقع که سرفه میکنه) گلوش زخم شده... خیلی سخته برای بچه. خدا بیماری رو از همه دور کنه. 

2829
2828
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز