2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ی دوره شدید داشتم کلا بیحال میشدم.  ی دمنوش گیاهی از داروخونه گرفتم. ترکیب چن تا گیاه بود ع ...

سلام عزیزم

چرا فقط ی دوره؟ 

چطوری بود قلبت ؟ 

اثر داشت رو تپشات؟

سلام چطوری بود؟ درمان کردن؟  سنشون بالا بود؟

مثلا خیلی عادی دارن کار روزمره شون رو انجام میدن یهو تپش میگیرن شدید 

یه ربع یا ده دیقه شایدم بیشتر طول میکشه 

قرص پرانول مصرف میکنن و چن ساله گشادی دریچه میترال دارن ...چیز خاصی نیس فقط نباید استرس داشته باشن یا اعصابشون خورد بشه چون تپش میگیرن

۴۰ سالشونه و ۹ ساله درگیر تپش قلب هستن

شما خودتون مشکل دارین؟

وقتی خدا بخواد بزرگی آدم رو اندازه بگیره، مترو به جای قدش، دورِ قلبش میگیره : )))!📄'🧡 ‌⌞
مثلا خیلی عادی دارن کار روزمره شون رو انجام میدن یهو تپش میگیرن شدید  یه ربع یا ده دیقه شایدم ...

سلام 

بله منم خیلی تپش قلب دارم

خیلی مراقبش باش حمله قلبی نکنه

سنش ی جوریه ممکن حمله قلبی کنه تو تپش بالا

مثل من نشه

سلام  بله منم خیلی تپش قلب دارم خیلی مراقبش باش حمله قلبی نکنه سنش ی جوریه ممکن حمله قلبی کن ...

نه عزیزم سلامتی و عمر همه ی ما دست خداست♥️

اخرین باری کع تپش گرفتن شب سیزده بدر همین امسال بود هف ماه ازش میگذره و خدا رو شکر تپش نگرفتن تو این هف ماه 

شما چن سالتونه؟

وقتی خدا بخواد بزرگی آدم رو اندازه بگیره، مترو به جای قدش، دورِ قلبش میگیره : )))!📄'🧡 ‌⌞
من حمله کردم و بستری شدم در اثر تپش قلب 

خب نمیدونین مشکل از رگای قلبتونه یا دریچه ها 

از دربچه قلبم قلب مادرت از سینش پرت میشه؟  دیده میشه؟

نه فقد خودش متوجه میشه و منم اگ سرم بزارم رو سینه اش متوجه میشم تپش داره یا دستم بزارم روش