2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

قبلش چند بودی الان چندی

قبلا ۷۵ اینا بودم خودمو کردم ۶۷ ادامه میدادم کمترم میشدم ولی باز عین چی خوردم الان نزدیک ۸۰ اون روز دیدم وزنمو نزدیک بود سکته کنم بدتر عصبی شدم بیشتر میخورم وای 😭😭😭😭💔💔💔

دامبلدور: هری رنج کشیدن نشون میده تو هنوز یک انسانی درد بخشی از انسان بودنه هری:پسمن نمیخوام انسان باشم.
تو 40 روز شدی 67؟!!!!

اره اگ ادامه میدادم میخاستم به ۵۵ برسونم خودمو ک واقن رژیم سختیه تا از لحاظ ذائقه ادم قبلی بشم مردممممم یعنیییی💔😐

دامبلدور: هری رنج کشیدن نشون میده تو هنوز یک انسانی درد بخشی از انسان بودنه هری:پسمن نمیخوام انسان باشم.
پشمامممم، چقد خوب وزن کم کردی😐 پیش دکتر رفتی بهت داد؟! 

ن اصلا احتیاج به دکتر نیست فقط باید بدونی چیا مجازه چیا غیر مجاز همین با چنتا از پیجای اینستا گرفتم رژیم و اینک خوبیش اینه به شدت سایزت کم میشههههه وای چقد خرمممم ک باز چاق شدممم یاد اون موقعم افتادم چقد خوب شده بودممم😭😭😭😭😭

ن اصلا احتیاج به دکتر نیست فقط باید بدونی چیا مجازه چیا غیر مجاز همین با چنتا از پیجای اینستا گرفتم ...

حرص نخور عزیزم منم قدم 170، 80 بودم رژیم گرفتم شدم 65 ولش کردم الان 79😐😐😐ولی میخوام دوباره شروع کنم 

توام نا امید نباش شروع کن دوباره تا عید اوکی میشیم

حرص نخور عزیزم منم قدم 170، 80 بودم رژیم گرفتم شدم 65 ولش کردم الان 79😐😐😐ولی میخوام دوباره شروع ک ...

اخه شاغلم اصلا خورد و خوراکم دقیق و سر زمان نیس ی روز اصلا نمیتونم چیزی بخورم تا شام ی روز مجبور میشم فست فود بخورم وقت باشگاه اصلاااا ندارمممم