2777
2789
عنوان

بی بی چک منفی😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 879 بازدید | 25 پست
چه داروییه و اصلاح سبک چیه

منم تنبلی دارم الانم باردارم با اصلاح سبک زندگی...

قبل ۱۲ شب بخواب قبل ۸ صبح بیدار شو

هر روز بین نیم ساعت تا یکساعت پیاده روی کن 

تغذیت باید کاملا سالم باشه 

شکر و قند و شیرینی و نبات و نوشابه و کیک و کلوچه و هررررچی ک فکر میکنی ذره ای شکر داره ب هیچ عنوان نخوری

لبنیات و شیر و ماست و پنیر کاملا حذف کنی

موادی ک نگه دارنده دارن مثل کنسروها و چیپس و پفک و...حذف شه 

هر شب تو نافت روغن سیاه دانه بریز دو دقیقه باشه بعد بمالش روی رحم و شکمت

مکمل ویتامین ها رو هم بگیر بخور مثل ویتامین ای و دی و سی ...

چه داروییه و اصلاح سبک چیه

الان براتحریک تخمک کلومفین ولتروزول میدن باامپول بگو دکتربرات تجویز کنه واصلاح سبک هم باید رحم راگرم کنی گرمیجات مصرف کنی ورزش کنی ترک فست فود وشیرینی وکنسروی و..کنی که خواستی مفصل توضیح میدم بااینکار طبیعی باردارمیشی بدون دارو

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الان ۴ ماهه تنظیم پریودیم و اقدامم  قبلشم ۳ ساله جلوگیری نمیکنم ولی پریم نامنظم بود

تازه شروع کردی پس فقط ی نصیحت خوهرانه سمت داروهای تخمک گذاری نرو اول به مدت سه ماه اصلاح سبک زندگی انجام بده چون یه تخمک سالم ۹۰ روز طول میکشه ساخته شه...

ببخشید ولی خودآزاری دارین قبل موعد بی بی چک میزارید رو خود حعبش هم نوشته جواب دقیقش یک هفته بعد تاخیره حالا شما طاقت نداری صبر کن حداقل یک روز از موعدت بگذره انقدر با این بی بی چکها به خودت استرس وارد میکنی که اصلا جنین لانه گزینی نمیکنه چهار ماه که هیچی با این حجم هیجان و استرس چهل ماه دیگه هم باردار نمیشی مثل همیشه زندگیت رو بکن وایستا تا موعدت رد بشه چه خبره از قبل موعد والا پول مفت دارین هی بی بی چک میخرین 

تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز/میکشم ناز یکی تا به همه ناز کنم👑
ببخشید ولی خودآزاری دارین قبل موعد بی بی چک میزارید رو خود حعبش هم نوشته جواب دقیقش یک هفته بعد تاخی ...

اره پول مفت داریم تو چه میدونی ۳ سال انتظار چیه تو چه میدونی وقتی پریود میشیم افسردگی میگیرم تو چه میدونی اینارو اخع وقتی یه علایم ریز میبینیم میدوییم میاییم سرچ کنیم کیا با این علایم باردار بودن 

میدونی تاحالا برات پیش نیومده ایشالله هم هیچوقت پیش نیاد 

وقتی یه بچه تو خیابون میبی ضعف میکنی وقتی خبر بارداری فک و فامیل هم سن خودتو میشنوی خیلی درده خیلییییییییی

خیلی دوس دارم باردار شم اخه

میدونم منم منتظر بودم الان خداروشکر دوماهمه .ولی انتظار و ناامیدیش از همه چیز بدتره.پس بهتره روحیت و نبازی و خودتو اذیت نکنی سعی کن بهش فک نکنی.اگر هم تنبلی تخمدان داری برو متخصص زنان کمکت میکنن.سبک زندگیتم اصلاح کن

خدایا فرزندانی سالم و صالح به ما عطا بفرما!♥️🌺

چقدر راحت نظر میدی خوب خودازاری داری برو هی بی بی چک بخر اگر شما سه ساله فقط منتظری من تو سه سال پنج تا بچه زیر سه ماهم سقط شده اگر شما فقط حسرت دیدن علایم بارداری داری من پنج بار وحشت از دست دادن علایم بارداری و سقط رو کشیدم اگر شما هر بار درد پریود کشیدی من درد سقط کشیدم که جنینم با خونریزی اومده تو دستم مجبور شدم ببرم دفنش کنم  باهات تند حرف زدم که به خودت بیای دوست داری خودت رو آزار بدی خوب بده هیچ تاثیری در روند زندگی من نداره فقط از آدمی که چس ناله میکنه حالم بهم میخوره شما تنها زن منتظر این دنیا نیستی جای ناله کردن و استرس بی خود به خودت دادن ببین برای حل مشکلت چکار میتونی بکنی جای تند تند بی بی چک زدن بگرد مطالب جدید در مورد اصلاح سبک زندگی بخون پول مفتی که میدی بی بی چک بده دو تا کتاب یا مقاله در زمینه علل ناباروی بخون  برای مادر بودن اول باید قوی بود مادر ضعیف فقط یه بچه ضعیف تربیت میکنه 

دوست عزیز من نه ادم تلخیم نه قصی القلب فقط دوست ندارم الکی به کسی بگم آخی برات بمیرم این ماه هم نشد خوب این چه دردی رو از شما دوا میکنه باعث میشه ماه بعد باردار بشی نه فقط حس ترحم رو به شما میدم مشکل شما با سه ماه اصلاح سبک به راحتی حل میشه و سریع باردار میشی یکی از دلایلی که باعث ناباروری هست استرسه شما هم الان تمام وجودت استرسه به جای ترحم کردن به خودت به جای غصه خوردن برای خودت که هیچ مشکلی رو حل نمیکنه شروع کن رو استرست کار کن سعی کن به هر روشی که خودت میدونی مثل ورزش مثل کتاب خوندن یا موسیقی یا هر چی که خودت میدونی استرست رو کم کن از اقدام تا روز موعدت این موضوع رو از ذهنت پاک کن اصلا فراموش کن که اقدام کردی میدونم خیلی سخته ولی شدنیه اینها باعث میشه زودتر باردار بشی نه هول و ولا برای علایم بارداری و تند تند بی بی چک زدن این کارها فقط ضربان قلبت رو میبره بالا و استرست رو بیشتر میکنه