2777
2789
عنوان

خیانت شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1284 بازدید | 90 پست
بهش گفتم میگه من مرد هستم توزنی نباید بکنی هه

اگه برا زن عیبه پس خودش با زنهای مردم چکار میکنه

مردم معترض تروریست نیستن، ولی تروریستا لا به لای مردم بودن(مردم رو سپر انسانی کردن برای نبرد نهایی). یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمیتونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن 👈 خدایا هزاران بار شکرت

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هوسن 😳 یعنی میخاد چکارشون کنه مرتیکه میخاد باهاشون همخواب شه هوسن بزن تو دهنش مرتیکه هیز بی ریشع هم ...

تو خیابون همش سرش میجنبه دیروز یه دختره تو ماشین بود شال نداش گفت چه موهای مش خوشگلی داشتش 

از موهای سرش بگیر کشان کشان با بابات ببرش پاسگاه بعد گوشیشو بگیر بشکن و شکایتش کن وقتی برگشتی خونه بگیر تو انباری زندانیش کن جنبه گوشی دست گرفتن نداره این همچین بترسونش مثل برده بشه برات

از موهای سرش بگیر کشان کشان با بابات ببرش پاسگاه بعد گوشیشو بگیر بشکن و شکایتش کن وقتی برگشتی خونه ب ...

واقعا اینجور آدما جنبه ندارن چقد دختره رو ناز کرده بود یادم میلد حالم بد میشه

واقعا اینجور آدما جنبه ندارن چقد دختره رو ناز کرده بود یادم میلد حالم بد میشه

ده منتظر چی هستی لامصب زودتر دست به کار شو ادبش کن من به جا تو دارم حرص میخورم از عصبانیت زود برو زنگ بزن بابات بگو شلوغ کاری کن هرچی دم دستته بزن تو صورتش 

جالبه دختره از من کوچیکتره من ۲۵ سالم اون ۱۹ سالش شوهرم ۳۰ سالشه بعد دیشب عکس داده بود چقد نازش کرده ...

حرص خوردم، توروخدا راااااست میگی؟

مردم معترض تروریست نیستن، ولی تروریستا لا به لای مردم بودن(مردم رو سپر انسانی کردن برای نبرد نهایی). یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمیتونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن 👈 خدایا هزاران بار شکرت

حرص خوردم، توروخدا راااااست میگی؟

بخدا😔همش میره میاد از هیکلم ایراد میگیره من قدم ۱۵۹ وزنم ۶۳ هیکلم پره فقط هی میگه من لاغر کمر باریک دوس دارم انقد غصه میخورم

تصمیم ات چیه ؟

نمیشه که بشینی و غصه بخوری 

با یه بزرگ فامیل دو تایی حرف بزنین 

همه چیز از نگاه شروع میشه 

وقتی خود خدا و قرآن میگه مردها نگاه شونو کنترل کنن و زن ها پوشش شونو برای این جور مواقعه 

یا علی