مردم معترض تروریست نیستن، ولی تروریستا لا به لای مردم بودن(مردم رو سپر انسانی کردن برای نبرد نهایی). یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمیتونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایتکنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن👈 خدایا هزاران بار شکرت
از موهای سرش بگیر کشان کشان با بابات ببرش پاسگاه بعد گوشیشو بگیر بشکن و شکایتش کن وقتی برگشتی خونه بگیر تو انباری زندانیش کن جنبه گوشی دست گرفتن نداره این همچین بترسونش مثل برده بشه برات
واقعا اینجور آدما جنبه ندارن چقد دختره رو ناز کرده بود یادم میلد حالم بد میشه
ده منتظر چی هستی لامصب زودتر دست به کار شو ادبش کن من به جا تو دارم حرص میخورم از عصبانیت زود برو زنگ بزن بابات بگو شلوغ کاری کن هرچی دم دستته بزن تو صورتش
جالبه دختره از من کوچیکتره من ۲۵ سالم اون ۱۹ سالش شوهرم ۳۰ سالشه بعد دیشب عکس داده بود چقد نازش کرده ...
حرص خوردم، توروخدا راااااست میگی؟
مردم معترض تروریست نیستن، ولی تروریستا لا به لای مردم بودن(مردم رو سپر انسانی کردن برای نبرد نهایی). یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمیتونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایتکنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن👈 خدایا هزاران بار شکرت