2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام منم مشکل قرنیه دارم باید پیوند بزنم بزودی انشاالله بعدشم باید از لنز سخت استفاده کنم  ول ...

ان شاءالله ک خوب پیش بره شماره چشمت چنده؟؟

هردو چشمته یا فقط یکی

میشه یه صلوات برام بفرستی ک کارامون روبراه بشه🙏ان شاءالله هر چی از خدا میخوای بهت بده❤️
هر دو چشم کدورت شدید قرنیه دارم  شماره چشمام هم بالاست یکی ۱۰ یکی ۸ من چاره ای جز پیوند ندارم ...

منم خیلی داره وضع چشمام بد میشه

نگران نباش خدا بزرگه ان شاءالله بسلامتی تموم میشه عملت

میتونم بپرسم تا چند سالگی ادامه داشت ضعیف شدن چشمات

دکتر بهم گفت ثابت شده ولی من فک میکنم داره ضعیف تر میشه

میشه یه صلوات برام بفرستی ک کارامون روبراه بشه🙏ان شاءالله هر چی از خدا میخوای بهت بده❤️
اسم دکترت کیه؟ دکتر جوادی خیلی دکتر خوبیه و بسیار  حاذق

دقیق یادم نیس دوسال پیش رفتم خودم خونمون شهرستانه

چشمم دیدش خوب نیست

نمره چشمات چنده گل؟

من عمریه با مشکل چشم درگیرم

از وقتی بدنیا اومدم آب مروارید داشتم و عمل کردم حالام باید لنز میزاشتم که قرنیه هام هم به شدت کدر شده و پیوند میخواد حالا عملم سخت شده و چاره ای هم ندارم. علم داره روز به روز پیشرفت میکنه

انشاالله با یه عمل ساده مشکلت حل میشه 🌹

منم خیلی داره وضع چشمام بد میشه نگران نباش خدا بزرگه ان شاءالله بسلامتی تموم میشه عملت میتونم بپرس ...

عریزم من از بدو تولد کاتاراکت مادرزادی داشتم

یبار ۳ سالگی عمل کردم حالام هم لنز میخواد هم پیوند

شمام نگران نباش علم چشم پزشکی خیلی پیشرفت کرده هر روز روشای جدید. حتما برای مشکل شما هم راهی پیدا میشه 

عریزم من از بدو تولد کاتاراکت مادرزادی داشتم یبار ۳ سالگی عمل کردم حالام هم لنز میخواد هم پیوند شم ...

ان شاءالله خیلی ممنون ک وقت گذاشتی عزیزم 

دقیق یادم نیس دوسال پیش رفتم خودم خونمون شهرستانه

حتما هر سال برو دکتر ممکنه شرایط چشمات تغییر کرده باشه و با عمل یا یه روش دیگه درست بشه

دو سال زمان زیادیه

دعا میکنم هر چه زودتر مشکلتون حل بشه انشاالله

اگه میتونی بری تهران یه نوبت برو پیش دکتر جوادی خیلییی دکتر خوبیه فلوشیپ قرنیه هم هست