2777
2789
دختراي من 15روزه مريض شدن هرنوع انتي بيوتيكي كه دكتر نوشت رو راحت داروخانه داد (ازيترومايسين ،سفكسيم ...

کدوم شهری 

میشه واسه خونه دار شدنمون و رونق گرفتن شغل شوهرم صلوات بفرستید 🙏*اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم*🙏 *و قل رب انزلنی منزلا مبارکا و انت خیرالمنزلین* 🙏یا الله 🙏♥️  خدایا دست همسرمو بگیر که جز تو کسی رو نداره🥺

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بچه های من ۹ ساله ۳ ساله و ۱ ساله  تا حالا اصلا و ابدا انتی بیوتیک نخوردن ، انواع و اقسام مریض ...

عفونتو با چی خوب کردی 

میشه واسه خونه دار شدنمون و رونق گرفتن شغل شوهرم صلوات بفرستید 🙏*اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم*🙏 *و قل رب انزلنی منزلا مبارکا و انت خیرالمنزلین* 🙏یا الله 🙏♥️  خدایا دست همسرمو بگیر که جز تو کسی رو نداره🥺
اره دخترم خالم برای دخترش کله ساری و روستا های اطرافشو گشت پیدا نکرد

تهران بودی ادرس میدادم میگرفتی کسی تهران نداره براش بگیره بگرد ببین دکترش بنویسه زتروکم اونو بگرد اینحا زتروکم هستش

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
انديشه

تهرانسر می تونی بیای؟

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
عفونتو با چی خوب کردی  

با استراحت 

هر بیماری دوره داره ، و بدن با بیشتر ویروس ها میتونه مقابله کنه،  

فقط اینکه بعضی خانواده ها مثلا میخوان دوره درمان رو‌کوتاه کنن یا مثلا بچه زجر نکشه سریع دارو میدن ، 

خودمم تو داروخانه کار میکنم ، 

وزن اولیه ۶۵ ... وزن الان ۵۴.۴۰۰🌸🌸 ................شروع رژیم مرداد ۹۷ ...  قد ۱۶۲ .. 
اره دختر خالم برای دخترش مبخاد چندروز مریض شده دکترشم تاکید کرده ک بگیره پیدا نمیکنه

ببین بگو سیر یزارن دهنشون بچرخونن یا وند تا بندازن تو آبجوش آبجوشو بخورن دمنوش زنجبیل آویشن و استراخت اینارو بلدم

...یک عدد آدم...
تهران بودی ادرس میدادم میگرفتی کسی تهران نداره براش بگیره بگرد ببین دکترش بنویسه زتروکم اونو بگرد ای ...

نه متاسفانه کسی و تهران نداره

مرسی حتما بهش میگم

زندگی فرصت لمس لحظه هاست ...
اره دختر خالم برای دخترش مبخاد چندروز مریض شده دکترشم تاکید کرده ک بگیره پیدا نمیکنه

دوریم 

من شیرازم

ببین بگو سیر یزارن دهنشون بچرخونن یا وند تا بندازن تو آبجوش آبجوشو بخورن دمنوش زنجبیل آویشن و استراخ ...

مرسی عزیزم میگم بهش

ولی بچس دیگ بزور غذا رو میخوره اینا ک بماند

زندگی فرصت لمس لحظه هاست ...
با استراحت  هر بیماری دوره داره ، و بدن با بیشتر ویروس ها میتونه مقابله کنه،   فقط اینکه ...

با استراحت تنها قطعا عفونت خوب نمیشه

آخه مگه میشه بدون دارو