2777
2789
عنوان

لاتاري

| مشاهده متن کامل بحث + 427 بازدید | 35 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما خودت کردی من هرچی میزنم میگه از طریق کارشناس بزن و کارت سبز

من خودم انجام نميدم ميدم كافي نت فقط قبلش اومدم بپرسم كه اينكه زبان بايد بلد باشيم شما زبانت خوبه و اينكه اطلاع داري خونه يا ماشين در اختيار ميزارن اولش يا نه فقط يه شغل ميدن بايد خودمون خونه بگيريم؟

گرین کارت و سیتیزن میگیری بعدا و شهروند آمریکا میشی وظیفه ای ندارن خونه و ماشین و شغل بهت بدن ولی تس ...

يني چي عزيزم يني وقتي وارد امريكا شديم الان من مثلا رشتم ارشد حسابداريم تموم شده اونجا برم چي ميشه و اينكه خونه اگر خودم بگيرم هزينه خونه ماشين اونجا خيلي بالاهه؟اطلاعي داره ميشه بيشترتوضيح بدي لطفا😢

يني چي عزيزم يني وقتي وارد امريكا شديم الان من مثلا رشتم ارشد حسابداريم تموم شده اونجا برم چي م ...

باید دنبال کار بگردی

خونه ام کرایه کنی

ماشینم کرایه کنی

اونجا جوری حقوق و مالیات برات تنظیم میشه که اصلا کم‌نمیاری و زیاد هم نمیاری که بتونی خیلی پس انداز کنی 

مثل ایران نیست بتونی پس انداز زیادی داشته باشی اولش چون مالیات میخوری

اگه از این ور بخوای پول و طلا و وسایل قیمتی ببری وقتی رد میشی باید جواب پس بدی که این پول برای چیه بعضی ها ارثیست بعضی ها از فروش تمام زندگیشونه و ...

حيف كه تو زبان خنگ فقط هلو هاواريو بلدم😢🙄

یاد میگیرییییییی

بزار بری توی جوش مجبوری که یاد بگیری نگران این نباش ثبت نام بکن امیدوارم که سال های آینده توی ایالت کالیفرنیا باشی🧚🏻‍♀️

باید دنبال کار بگردی خونه ام کرایه کنی ماشینم کرایه کنی اونجا جوری حقوق و مالیات برات تنظیم میشه ...

بد عزيزم اينكه من زبان انگليسي بلد نيستم چه كاري در نظر واسم ميگيرن😢؟بد اينكه ميگي كرايه ميكنم خونه ماشين  باهمون حقوقي كه دولتشون ميده يا بايد خودم جدا بدم

بد عزيزم اينكه من زبان انگليسي بلد نيستم چه كاري در نظر واسم ميگيرن😢؟بد اينكه ميگي كرايه ميكنم خونه ...

باید کار کنی دیگه عزیزم

طبق رشته تحصیلیت میری سر کار

اگه لازم باشه اونجا درس میخونی یا مدارک بیشتری برای سی ویت جمع میکنی

گیرین کارت آمریکا هست فقط. بعدش اگه قبول شدی مدارکت رو میبری یک سفارت توی هر کشوری که میتونی بری مثل ارمنستان ترکیه دوبی ... اونجا بررسی میکنن و بهت ویزا میدن. وقتی رفتی تو فقط گیرین کارت داری و باید از صفر شروع کنی. برای کار خونه و هر چیزی. تحصیل رایگان بچه . بعد از سی ماه که بمونی تازه شهروند آمریکا میشی و تمامی امکانات رو داری. ولیکن داشتن همون گیرین کارت هم خودش بهترین مزایا رو داره. نیاز به ارائه مدرک زبان نیست ولی بلد باشی زودتر به یک موقعیت بهتر میرسی. 

هرجا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه... ای ترس تنهایی من ، اینجا چراغی روشنه 😔🌹