2777
2789
عنوان

خودم

| مشاهده متن کامل بحث + 595 بازدید | 45 پست
مرسی

برای پوستت صبح با شوینده مخصوص پوستت مثلا فوم شیتشوی صورت الارو چرب و خشک داره میشوری صورتتو با براش محصوص شستشوژ صورت .بعد تونر مخصوص پوستتو با پنبه میزنی کثیفیهای صورتو ببره بعد دوباره میشوری پنج دقیقه بعد ابرسان الارو مخصوص پوستتو بزن . میری توی نور خورشید کل صورتت ضدافتاب بی رنگ مارک اردن سی گل لافارر درماتیپیک مخصوص پوست خشک یا چرب میزنی. شب هم پوستتو مثل صبح میشوری شب کرم ویتامین سی درماتیپیک که جوان کننده اصلی صورته و کسی نمیدونه جز دکترای پوست میزنی ده دقیقه بعدش ابرسان روش و خواب.روبالشتیتو هم هفته دوبار عوض کن.و موهاتم با شامپو کامان  بدون سولفات مخصوص مورنگ شده یا مو‌ کراتین شده یا گیاهییشو بزن بعد شامپو حتما باید داخل حمام ماسک مو بمدت پنج دییقه بزاری فقط ب ریشه و کف سر نخوره بعد ابکشی کنی درحدی که زیاد ابکشی نشه حالت لزجش بمونه .برای بیرون حموم بعد سشوار یکم روغن ارگان بزن. پایین موهاتو هر سه ماه یکسانت کوتاه کن. پایین موتو‌ لایت کن یا داخل موهات لایت با کلاه در بیار لایت کم تعداد.موهات اگه لخت نیست نانو کراتین کن. ابروهاتو کم پشته تتو هاشور بزن. 

سورتتو زل بزن اگه نیازه. ناخونای دستو پاتو کاشت کن همیشه لاکش هست و‌دستات قشنگ میشه. چون لاک دوام نداره. کل بدنتو لیزر مو کن. همیشه خط چشم انتخاب چشمت بگش. شبکه ماهواره جم فیت و جم فوت غذا و ورزشه ببین.

لباسای شیک بخر برای بیرون و‌خونه ست بپوش. تمرکزت فقط رو خودت باشه.ب حرف هیچ کس هم فکر نکن چون ادما اکثرا مریضن و دنبال ازارن.انقدر بخودت برس که عاشق خودت بشی و بقیه هم حسرتتو میخورن. ورزش هم معجزه میکنه . اگه میتونی برو باشگاه. نمیتونی خونه دمبل بخر گوگل کن و جم فیت ببین. شما یا باید باشگاه باشی یا ارایشگاه یا پاساژ یا خونه در حال مدیتیشن. 

برای پوستت صبح با شوینده مخصوص پوستت مثلا فوم شیتشوی صورت الارو چرب و خشک داره میشوری صورتتو با براش ...

اینایی ک گفتین پول میخواد ک منم شوهرم نمیده باشگام نمیتونم برم ینی نمیزاره

22 سالمه اما بر خلاف سن کمم خیلی ناراحتی و مشکلات داشتم و تو زندگیم فهمیدم اگه تو هر کاری اول خدارو در نظر بگیریم و اونو یادمون باشه حتی اگه پایان خوبیم نداشته باشه، آرامش خاطر داریم، تویی ک امضامو میخونی از خدا میخوام ب مراد دلت برسی واسه منم دعا کن💜

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهش بگو میخام برای صورتم شوینده صورت و ضدافتاب بخرم مثلا سیصد تومن میخاستم

یا ی روز بهش بگو من ماهیانه برا خرج شخصیم پول توو جیبی میخام چون ی خانوم خرجش ده برابر ی اقاست مثلا صورتش موهاش . بگو اگه ی زن بخودش اهمیت نده بمرور زشت و داغون میشه و منم دوست دارم همسرت زیبا باسه

اگه مخالفت کرد جبهه نگیر بگو اگه ی مبلغ اختصاص میدادی خیلی خوب بود. 

یکماه بعد بارم بگو نمیخای پول توو جیبی اختصاص بدی نظرت عوض نشده؟

ادمای خسیس مریضن زمان میبره تا بخان وا بدن

توو خوب باش و خودنو ناراحت نکن خدا ی جا دهنشو سرویس میکنه دیدم که میگم

تو براش نقشه بگش برا رسیدن ب چیرایی که میخای و حقته چون طرف خسیسه زمانبره ولی کم نیارتوو میتونی اونو مسخ کنی با تکرار و‌گفتن 

عکس زنای خوش هیکلو نشونش بده بگو میخام اینطوری بشم برا روحیمم بهتره بگو خودد منو ببر بیار بگو میخام زن سادی برات باشم

هرچی میخای تهش ی چیزی بگو که فکرکنه میخای بنفع اون بذای خودت کاری انجام بدی

بهش بگو داعشی نیستیم که نخایم ب جسم و روحمون اهمیت ندیم 

عکس زنای خوش هیکلو نشونش بده بگو میخام اینطوری بشم برا روحیمم بهتره بگو خودد منو ببر بیار بگو میخام ...

خودش میره باشگا گفتم منم میام باهم بریم گفت ن شوهر من خیلی خودخواهه فقط بفکر خودشه تا جایی ک راه داره منم ب زور تو خونه نگه میداره میگه تو خونه ورزش کن مدت زمان طولانی یجا بودن افسردگی میاره منم افسرده شدم یهو بهم میریزم حالم بد میشه با قرص میخوابم 

22 سالمه اما بر خلاف سن کمم خیلی ناراحتی و مشکلات داشتم و تو زندگیم فهمیدم اگه تو هر کاری اول خدارو در نظر بگیریم و اونو یادمون باشه حتی اگه پایان خوبیم نداشته باشه، آرامش خاطر داریم، تویی ک امضامو میخونی از خدا میخوام ب مراد دلت برسی واسه منم دعا کن💜
بهش بگو میخام برای صورتم شوینده صورت و ضدافتاب بخرم مثلا سیصد تومن میخاستم یا ی روز بهش بگو من ماهی ...

ماه قبل ی بسته قرص زینک گرفتم 60 تومن شد خیلی بهش برخورد گفت تو بفکر نیستی یبارم ده هزار تومن ازش گرفتم ناراحت شد البته واسه خودش اصلا خسیس نیست یا واسه دوست و رفیقش فقط واسه من

حالامن نمازنمیخونم ولی ذکر و سوره زیادمیخونم و ب پوستمم کموبیش میرسم عاشق خودمم یعنی شیفته همه رفیقا ...

چ خوب

اما ازخدامیخام عشقم ب دلش بزاره برگرده بانیت ازدواج این دغدغه روداارم

انشالله عزیزم انشالله ک ب زودی زود میرسی ب خواستت

انشالا فدای قلب پاکت ک اینوگفتی امیدوارم خداب دلت نگاه کنه و حاجت دلموبده باحرفت

من کلا آدمیم ک وقتی کسیو خوشحال میکنم خودم بیشتر خوشحال میشم وقتیم کسی ناراحتی درد یا مشکلی داره چ مجازی چ آشنام باشه هر کی ک باشه واقعا واسش از ته دلم ناراحت میشم دعام ک میکنم از ته دله امیدوارم ب زودی تاپیک ازدواجتو ببینم 

من کلا آدمیم ک وقتی کسیو خوشحال میکنم خودم بیشتر خوشحال میشم وقتیم کسی ناراحتی درد یا مشکلی داره چ م ...

یعنی امیدداری خدایی ته دلت روشن ک طرفم بانیت ازدواج برمیگرده؟!

چقدشماخوش قلب و خوبی عزیزدلم

یعنی امیدداری خدایی ته دلت روشن ک طرفم بانیت ازدواج برمیگرده؟! چقدشماخوش قلب و خوبی عزیزدلم

آره فداتشم شما لطف داری حضرت فاطمه رو قسم بده ب عشقی ک ب حضرت علی داشته تا حاجت روا شی