توسکا87 مدیر عضویت: 1400/12/20 تعداد پست: 494 عنوان احضاره روح👻 | مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 44 پست کی بلده بگین 😁امیدوارم تاپیک ممنوع نباشه ــ۸ـهـ۸ـهـ۸مادرـهـ۸ـهـ۸ـهـ۸ــ♥ همیشه عزیزی مادر واسم☆تورو به مهربونی میشناسم☆دور از تو انگار دنیا تاریکه پره دلتنگیه احساسم☆کاشکی میموندی همیشه کنارم☆تو میدونی خیلی دوستت دارم☆با گرمای محبت توعه که تو زمستونم بهارم☆کاشکی میشد یروزی یجایی قدم بزنیم دوباره دوتایی♥😔 1401/07/23 | 20:45 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
odelia عضویت: 1401/07/19 تعداد پست: 857 منم چند دیقه پیش میخواستم رو چارلیو احضار کنم نشد😂 فک کنم اینا افسانست جن احضار کردن روح احضار کردنواقعی سخت تر از ایناست بعضی سکوتا نیاز دارن که ترجمه بشن .
odelia عضویت: 1401/07/19 تعداد پست: 857 🤣🤣 بی تربیت بود منو گزاشت تو خماری🥲🤣 بعضی سکوتا نیاز دارن که ترجمه بشن .
توسکا87 مدیر استارتر عضویت: 1400/12/20 تعداد پست: 494 اصلا اینجور ساده نیست ، احضار کردن راحته اما اینکه بگی برن نه !! ، تو نمیدونی در حقیقت چی رو پ ... هییی پس منم قیدشو بزنم ــ۸ـهـ۸ـهـ۸مادرـهـ۸ـهـ۸ـهـ۸ــ♥ همیشه عزیزی مادر واسم☆تورو به مهربونی میشناسم☆دور از تو انگار دنیا تاریکه پره دلتنگیه احساسم☆کاشکی میموندی همیشه کنارم☆تو میدونی خیلی دوستت دارم☆با گرمای محبت توعه که تو زمستونم بهارم☆کاشکی میشد یروزی یجایی قدم بزنیم دوباره دوتایی♥😔
odelia عضویت: 1401/07/19 تعداد پست: 857 یعنی انقد بده؟ خیلی بد اصلا میترسه اسم جن بگه میگه میلرزه به خودش هی میگه بسم الله بسم الله ما هم هی میگیم میگه شش میشنون میان سمتتون بعضی سکوتا نیاز دارن که ترجمه بشن .
توسکا87 مدیر استارتر عضویت: 1400/12/20 تعداد پست: 494 خیلی بد اصلا میترسه اسم جن بگه میگه میلرزه به خودش هی میگه بسم الله بسم الله ما هم هی میگیم میگه شش ... اصلا منو چ ب احضار روح 😂 ــ۸ـهـ۸ـهـ۸مادرـهـ۸ـهـ۸ـهـ۸ــ♥ همیشه عزیزی مادر واسم☆تورو به مهربونی میشناسم☆دور از تو انگار دنیا تاریکه پره دلتنگیه احساسم☆کاشکی میموندی همیشه کنارم☆تو میدونی خیلی دوستت دارم☆با گرمای محبت توعه که تو زمستونم بهارم☆کاشکی میشد یروزی یجایی قدم بزنیم دوباره دوتایی♥😔
مهین۲۲۲ عضویت: 1401/07/21 تعداد پست: 222 هییی پس منم قیدشو بزنم حتما ، گول این فیلم های رو که فقط برای پول در اوردن ، ساخته شدن نخور ، هیچ وقت ارامش زندگیت رو به خطر ننداز
hamraz7 عضویت: 1401/03/29 تعداد پست: 3834 حالا چرا خواب عشقه عشقتو😂 نمیدووووونم تو دختری هستی که میتونی با ذهنی آسیب دیده رویا ببینی،تو لایق دنیا و تمام گنجینه های آن هستی💕
توسکا87 مدیر استارتر عضویت: 1400/12/20 تعداد پست: 494 حتما ، گول این فیلم های رو که فقط برای پول در اوردن ، ساخته شدن نخور ، هیچ وقت ارامش زند ... اکی ــ۸ـهـ۸ـهـ۸مادرـهـ۸ـهـ۸ـهـ۸ــ♥ همیشه عزیزی مادر واسم☆تورو به مهربونی میشناسم☆دور از تو انگار دنیا تاریکه پره دلتنگیه احساسم☆کاشکی میموندی همیشه کنارم☆تو میدونی خیلی دوستت دارم☆با گرمای محبت توعه که تو زمستونم بهارم☆کاشکی میشد یروزی یجایی قدم بزنیم دوباره دوتایی♥😔
odelia عضویت: 1401/07/19 تعداد پست: 857 اصلا منو چ ب احضار روح 😂 پشیمون شدی🤣 بعضی سکوتا نیاز دارن که ترجمه بشن .
توسکا87 مدیر استارتر عضویت: 1400/12/20 تعداد پست: 494 نمیدووووونم نامادانی ک نامادانی😂 ــ۸ـهـ۸ـهـ۸مادرـهـ۸ـهـ۸ـهـ۸ــ♥ همیشه عزیزی مادر واسم☆تورو به مهربونی میشناسم☆دور از تو انگار دنیا تاریکه پره دلتنگیه احساسم☆کاشکی میموندی همیشه کنارم☆تو میدونی خیلی دوستت دارم☆با گرمای محبت توعه که تو زمستونم بهارم☆کاشکی میشد یروزی یجایی قدم بزنیم دوباره دوتایی♥😔
توسکا87 مدیر استارتر عضویت: 1400/12/20 تعداد پست: 494 پشیمون شدی🤣 ن هنو از بس کاربرا گفتن 😂 ــ۸ـهـ۸ـهـ۸مادرـهـ۸ـهـ۸ـهـ۸ــ♥ همیشه عزیزی مادر واسم☆تورو به مهربونی میشناسم☆دور از تو انگار دنیا تاریکه پره دلتنگیه احساسم☆کاشکی میموندی همیشه کنارم☆تو میدونی خیلی دوستت دارم☆با گرمای محبت توعه که تو زمستونم بهارم☆کاشکی میشد یروزی یجایی قدم بزنیم دوباره دوتایی♥😔
hamraz7 عضویت: 1401/03/29 تعداد پست: 3834 نامادانی ک نامادانی😂 جن بخورتت😂 تو دختری هستی که میتونی با ذهنی آسیب دیده رویا ببینی،تو لایق دنیا و تمام گنجینه های آن هستی💕
توسکا87 مدیر استارتر عضویت: 1400/12/20 تعداد پست: 494 جن بخورتت😂 😂😂😂😂 ــ۸ـهـ۸ـهـ۸مادرـهـ۸ـهـ۸ـهـ۸ــ♥ همیشه عزیزی مادر واسم☆تورو به مهربونی میشناسم☆دور از تو انگار دنیا تاریکه پره دلتنگیه احساسم☆کاشکی میموندی همیشه کنارم☆تو میدونی خیلی دوستت دارم☆با گرمای محبت توعه که تو زمستونم بهارم☆کاشکی میشد یروزی یجایی قدم بزنیم دوباره دوتایی♥😔
توسکا87 مدیر استارتر عضویت: 1400/12/20 تعداد پست: 494 خاب دگا باسا مان رافتام😂 ــ۸ـهـ۸ـهـ۸مادرـهـ۸ـهـ۸ـهـ۸ــ♥ همیشه عزیزی مادر واسم☆تورو به مهربونی میشناسم☆دور از تو انگار دنیا تاریکه پره دلتنگیه احساسم☆کاشکی میموندی همیشه کنارم☆تو میدونی خیلی دوستت دارم☆با گرمای محبت توعه که تو زمستونم بهارم☆کاشکی میشد یروزی یجایی قدم بزنیم دوباره دوتایی♥😔
odelia عضویت: 1401/07/19 تعداد پست: 857 ن هنو از بس کاربرا گفتن 😂 این بده😂🤣 بعضی سکوتا نیاز دارن که ترجمه بشن .