2821
2789
ایندفعه میگیرم

اره بگیر من دو ساله دارم میزنم به هر کی هم گفتم  و استفاده کرده هی دعام میکنه😂 میگن عالیه 

خدایا شکرت خدایا هزاران بار شکرت که منو لایق مادر بودن برای فرشته ای به اسم دختر دونستی 😍 دخترم عزیز ترینم از خدا میخوام کمکم کنه مادر خوبی برات باشم و منو پدرت انقدر بهت عشق بورزیم و ارزش قائل باشیم که نگی ای کاش پسر بودم پرنسسم منو پدرت عاشقتیم ❤

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چی

کرم پودر کالیستا رو میگفتیم عزیزم 

من خودم کرم های میلیونی زدم ولی هیچ کدوم بهتر از این نبوده رو پوست من

خدایا شکرت خدایا هزاران بار شکرت که منو لایق مادر بودن برای فرشته ای به اسم دختر دونستی 😍 دخترم عزیز ترینم از خدا میخوام کمکم کنه مادر خوبی برات باشم و منو پدرت انقدر بهت عشق بورزیم و ارزش قائل باشیم که نگی ای کاش پسر بودم پرنسسم منو پدرت عاشقتیم ❤
پوستت چربه یا خشک  کرم پودرهای میلیونی لابد اصل نبودن  چیا میزدی

چربه 

نه اصل بودن همشون مطمئنم 

هدی بیوتی و نارس و نیکس هم زدم

هر دوتاش پوشش کمه ولی وات اند وایلد داشتم خوب بود ولی زود تموم میشه

بله دیگه به نسب قیمت باید سنجید

مثلا همین لورال ، کرم پودرایی با همین کیفیت قیمتای بالاتری داره برای همین تو این رده ارزش خرید بالایی داره 

کاورشونم متوسطه

مرسی عزیزمم

فداتشم

کرم پودر اموتیا ۳۸۰ هم هست قیمتش

پوشانندگی متوسط

و خیلی سبکه 

ماندگاریش عالیه و خیلی دیر برق میفته

چای هایت را تلخ نخور یـــک بار نگاهم کن تمام قند های دلم را برایـــــت آب میکنم....................................................تمام دنیا را گشته ام کنار تو اما ، دنیای دیگریست !
خب کرم پودر تو همون رنج کاور بالا چی خوبه؟؟  مک اصلشو تو لوازم آرایشی گیر اوردی؟

اول هدی بیوتی ، بعد میکاپ استوری

قطعا تو حضوری پیدا کردن اصلش خیلی سخته چه بسا فیکس رو جای اصل میدن و تشخیصشم راحت نیست چون جدیدا خیلی شبیه میزنن طوری ک خود برندشم شاید نتونه محصول شرکت خودشو با فیکش تشخیص بده، برای همین من محصولات پوستی آرایشی خارجی رو از آنلاین شاپا و سایت های معتبر میگیرم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز