2821
2789
عنوان

چشم سبز

| مشاهده متن کامل بحث + 4363 بازدید | 92 پست
😐الان یه چیز میگم مسخره میکنین   من با روح رجعت کرده پیامبر درارتباطم .

جدی !! بابا شما خیلی رد دادی برو امین آباد 

مسخره که کمه میترسم پس فردا بیای بگی من امام زمانم

شب‌هایی در زندگی‌ام بود که خیال می‌کردم تا صبح، زیر انبوهِ رنج متلاشی خواهم شد،                 اما صبح شد..

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

هرحرف بیخودی میزنن وبه پیامبرنسبتش میدن پیامبرمیان بگن چشم رنگیادورووخائنن؟ پیامبری که انقدامتیشود ...

شما اون زمان بودید کهبدونید درسته یا نه 😂یا اطلاعی دارین؟!

پس نگو این حرفو که گناه داره

واقعا اوشبحااالتههه الات کیف میکنیااا

اره خیلللی خدا قسمت همه کنه به هرچی دوس دارن برسن🥰

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره
😐الان یه چیز میگم مسخره میکنین   من با روح رجعت کرده پیامبر درارتباطم .

ساچ ا واو عزیزم دعا گوی ما بندگان خطاکاران باشید 

انشالله خداوند ب حق پیامبر مهربان نسل زر زنان زا از روی زمین ساقط کند

🌱🤍
این حرفی که میگم حرف پیامبر بوده  و خودمم تجربش کردم  میشه گفت ۹۰ درصد کسانی که چشم سبز ...

پیامبر 🙄🤨😑

و در آخر هم این دنیا به من ی وطن بدهکاره ک توش فقط ب زندگی کردن فک کنم ن رفتن✈️تقاضای دوستی قبول نمیکنم ممنون که درخواست نمیکنید🌹
من چشمام سبزه بشدت وفادارم اما یکم دوروئم که این یذره رو تو همه دیدم مخصوص چشم سبزا نیس واقعا خیلی ن ...

پیامبر شک دارم همچین سخنی بی جا و بدون دلیل بگن چون میشه یک نوع تهمت 

مادر شوهر شما هم فکر کنم ازز حسودی بگه

و در آخر هم این دنیا به من ی وطن بدهکاره ک توش فقط ب زندگی کردن فک کنم ن رفتن✈️تقاضای دوستی قبول نمیکنم ممنون که درخواست نمیکنید🌹
2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   محدثه_1401  |  11 ساعت پیش