2777
2789
این سوالت از اساس اشتباهه  ما کل ۲۴ ساعت شبانه روز با افکار و احساساتمون درحال جذب چیزای کوچیک ...

ميدوني دريا جان كن از اين دسته ادمايي هستم مثلا يهو تو دلم كيگم الان مامانبزرگم ميگه خاموش كن تلويزيون يهو ميگه يا مثلا تو ماشين بودم اهنگ خارجي گزاشتم گفتم الان عمه ميگه  اهنگ كمه اينو گزاشتي دقيقا به يكثانيه نشد گفت يا يه بار ديگه بود كه تو حياط بودم بد يه اقايي اومد خونمون بد گفتم اين الان باهام حرف ميزنه به ثانيه نرسيد سوال پرسيد به اين ميگن جذب؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😍😍واي 😢الهي هر چي از خدا ميخواي بهت بده دلتو شاد كنه🌹🥺

قربونت عزیزم😘ایشالا توم هرچی میخای خدا بهت بده💋❤

خدایا بابت همه چی شکرت.خدایا شکرت ک منم مامان شدم🥲 باورم نمیشه😍😍😍
قربونت عزیزم😘ایشالا توم هرچی میخای خدا بهت بده💋❤

انشاالله عزيزم به همه جوونا 

عزيزم سيب قرمز زياد بخور 

زيتون سبزيجات 

شير گرم به عنوان اب بخور  😢

پسر عمه اصلا ژن چشم رنگي نداشتن انقدر زيتون خانومش خورد ويار خانومش زيتون بود چشا دخترش سبز سبز شده پوست پدر مادره هم گندمي پدره سبزه ولي دخترش سفيد ناز شده پرسيدم چي خورده گفت خيلي سبزيجات بيشتر از همه زيتون خورده  و هروزم به جاي اب روزي ٨ليوان شير ميخورده🥺😍

سعي كن اين نه ماهي روغن اصلا استفاده نكني فقط فقط از روغن زيتون استفاده كني غذاهاي فسفودي هم نخورتا خدا يه نيني سالم خيلي خوشمل بهت بده🥺

انشاالله عزيزم به همه جوونا  عزيزم سيب قرمز زياد بخور  زيتون سبزيجات  شير گرم به ع ...

چقد خوبی ک داری اینارو بهم میگی.کسی زیاد اینارو بهم نمیگه..سبزیجات فقط کاهو میخورم.سیبم سبز میخورم قرمز فک میکنم گیر میکنه تو گلوم😁

شیرم ک اصن نمیخورم😷کلن خیلی بد ویارم من.ولی زیتون زیاد میخورم سعی میکنم روغن زیتونم استفاده کنم.ایشالا ک چشای بچه ی منم سبز شه😂چیزای دیگم بلد بودی بهم بگو

خدایا بابت همه چی شکرت.خدایا شکرت ک منم مامان شدم🥲 باورم نمیشه😍😍😍