2777
2789
عزيزم ميگم من حاجتم طوري كه مثلا بگي غير ممكن باشه ميست خواستگار دارم ولي خب مثلا دلم ميخواد خواستگا ...

عزیزم محدودیت نداره ک چی باشه حاجتتون و چی نباشه...با امید شروع کنید انشاالله حاجت روا می شید. من شنیدم یه نفر ،  برای رسیدن به معشوقش چله رو شروع کرده...بهش فهماندن ک به صلاحت نیست اما چون رو حاجتش پافشاری کرده و گفته نه من حتما همین رو میخوام...حاجتش رو گرفته و با اونی که میخواسته ازدواج کرده اما خب بعدش مشکلاتی واسش بوجود آمده...

یعنی از خواص چله اینه ک اگر به صلاحت نباشه بهت میفهمونن..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چجوریه میشه بگین 🙏🏽🤍

عزیزم شیوه خوندش رو داخل نت بزنید ببینید...ممکنه فک کنی طولانیه اما اصلا طولانی نیست.من تو یک ساعت یا گاهی وقتاهم تو مدت زمان کمتر میخوندم..فقط تو طول چهل روز که زیارت میخونی باید مراقبه داشته باشی.مراقبه یعنی اینکه سعی کنی گناه نکنی...چه از نظر حجاب چه دروغ چه غیبت ..اینا رو باید سعی کنی انجام ندی... خییییلیا حاجت گرفتن..اگر تلگرام داری برو تو کانال دوستداران ایت الله حق شناس ...ببین بیشتر از هزار نفر پیام حاجت روایی فرستادن...حاجتای سخت...

تو همین نی نی سایت هم خیییلیا تاپیک زدن در بارش که حاجت روا شدن. من خودم پارسال شروع کردم به خوندن...من حجابم  خوب بود. دروغ نمی گفتم. غیبت نمی کردم.ولی یه مشکلی بود اینکه تو خانواده غیبت میکردن و من خیلی وقتا حالشو نداشتم که مجلس رو ترک کنم و برم تو اتاق..و متاسفانه گوش میکردم غیبت رو..و اینکه متاسفانه نماز صبحمم قضا شد چندبار...خلاصه درست شرایطش رو رعایت نکردم. درحالیکه خیلی هم سخت نبود ..مثلا نماز صبحم رو بخونم یا غیبت گوش ندم...

منم تصمیم دارم دوباره چله رو شروع کنم بخاطر اینکه نوشته بودن اگر با شرایط بخونی  محاله حاجت نگیری

وای ولی سخته همینم  من که والا نه گوگل میاد برام نه تلگرام هیچی نمیاد

خب گلم اگر حاجتمون مهم باشه ارزشش رو داره یکم سختی..هرچند ک بنظر من خیلی هم سخت نیس..خود ایت الله حق شناس گفته بودن خیلی هم این چله سخت نیست و من بارها به ادمای عادی توصیه کردم و بعد از چند روز اومدن و با خوشحالی خبر حاجت روایی شون رو دادن...من آنقدر تو طول اون چندروز ک میخوندم آرامش داشتمممم