2777
2789

میخواستم برم حسابداری بخونم دوره ش دوماه نیمه س، گفتن مدرک معتبر فنی حرفه ای میدن ، اما نمیدونم پاره وقت تا چه تایمی هست و حقوقش چقدره؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب از همین هنر کارهای رزینی نمیتونی درآمد داشته باشی؟

عزیزم قبلا پیج داشتموزیاد فروش نداشتم، الان انگیزه ندارم زیاد . از طرفی دلم کاری رو میخواد ک سر برج  پول داشته باشم و امنیت روانی داشته باشم

عزیزم قبلا پیج داشتموزیاد فروش نداشتم، الان انگیزه ندارم زیاد . از طرفی دلم کاری رو میخواد ک سر برج ...

درکت میکنم،منم خودم خیلی دنبال کار در منزل بودم،آگهی های دیوار که کلاهبرداری بودن،پیش خودم میگفتم ی هنری یاد بگیرم تا بتونم ازش درآمد داشته باشم

درکت میکنم،منم خودم خیلی دنبال کار در منزل بودم،آگهی های دیوار که کلاهبرداری بودن،پیش خودم میگفتم ی ...

اتفاوت من هنرم یاد گرفتم اما از بس با بچه درگیرم وقت نمیکردم زیاد کار درس کنم. تو فکر این بودم بزارمش مهد، اونوقت یمقدار وقت دارم تا بیاد. شما میدونی معمولا مهد تا جه ساعتی هستن؟

اتفاوت من هنرم یاد گرفتم اما از بس با بچه درگیرم وقت نمیکردم زیاد کار درس کنم. تو فکر این بودم بزارم ...

بسنگی داره به خودتون که بچه رو شیفت صبح ببرین مهد یا عصر،بعضی جاها هم کلا هر دو شیفت قبول میکنن

ولی من جای شما بودم مهد نمیزاشتم مگر اینکه کاملا به محیط و آدماش اطمینان داشته باشم