2777
2789
2790
2778
عنوان

اقدام

| مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 26 پست
من چون دختر میخوام گفت از شب ۹ تا ۱۴ هرشب

خیلی دوست. دارم منم تا چهاردهم اینا انجام بدم اما استرس این دارم اون روزا نگیر

یا زینب پیش خدا برام واسطه شو که منم مادر بشم یا امام رضا همش میام پیشت پس چرا یک نگاه بهم نکردی یا امام رضا برام واسطه شو پیش خدا بهم یک فرزند سالم صالح  بده 🙏🙏🙏🙏🙏🙏
منم دختر دوست دارم اما بچه اول می ترسم نگیر برای همین می خوام یک شب درمیون تا روز تو تقویم گوشیم زده ...

اگ‌دوره هات ۲۸ روزس روز ۱۴ احتمالا تخمک گذاری داری.منم تخمک گذاریم روز ۱۵ هست ک تا ی روز قبل تخمک گذاری اقدام میکنم.منم خیلی وقته اقدامم نگرفته هیچ مشکلیم نداریم ن خودم ن شوهرم

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

اگ‌دوره هات ۲۸ روزس روز ۱۴ احتمالا تخمک گذاری داری.منم تخمک گذاریم روز ۱۵ هست ک تا ی روز قبل تخمک گذ ...

من نمیدونم چند روزه 

یا زینب پیش خدا برام واسطه شو که منم مادر بشم یا امام رضا همش میام پیشت پس چرا یک نگاه بهم نکردی یا امام رضا برام واسطه شو پیش خدا بهم یک فرزند سالم صالح  بده 🙏🙏🙏🙏🙏🙏
خیلی دوست. دارم منم تا چهاردهم اینا انجام بدم اما استرس این دارم اون روزا نگیر

ببین نباید استرس داشته باشی این همه ادم ک ناخواسته باردار شدن یا با ی بار اقدام باردار شدن چی میشن پس اونا ک اصلا نمیدونستن تخمک گذاری چی هست و کی هست.هرچی بیشتر بدونی و حساس باشی بدتره 

از روزی ک پریود میشی بشمار تا پریود بعدیت میشه سیکلت.

اره اما یادم نمیاد قبلی چندم بود

من روز ۶ و امروز که دهم اقدام داشتم 

ولی تو سایت دانشنامه دیدم زده از فردا تا ۱ آبان یک شب درمیون 

روزای ۱۵ ۱۶ ۱۷ بیشترین تخمک گذاری زده 

حالا نمیدونم چیکار کنم از فردا اقدام کنم یا بزارم از یکشنبه 

خب خسته میشیم اینجوری اسپرم هم ضعیف میشه مردا هم بی حوصله میشن🤦🏻‍♀️

من روز ۶ و امروز که دهم اقدام داشتم  ولی تو سایت دانشنامه دیدم زده از فردا تا ۱ آبان یک شب درم ...

اره والا مردا زود خسته میشن ما هی وضو غسل اینا باید بگیریم

من روز ۶ و امروز که دهم اقدام داشتم  ولی تو سایت دانشنامه دیدم زده از فردا تا ۱ آبان یک شب درم ...

چرا تا یکم آبان خیلی که

نه اشکال  نداره اسپرم تا ۵ روز میمونه تو رحم حتی ۳ روز هم رابطه نداشته باشی اشکال نداره

مطمئنی عزیزم والا منم اقدامم یه روز در میون هم اعصابم میکشه خیلی وسواسم سر همین با سه روز در میون هم میشه خیلی درگیرم

چرا تا یکم آبان خیلی که

شما که نماز میخونی سخت تر میشه 

اشکال نداره بهش فکر نکن 

بزار توانایی جسمیش خوب باشه 

فردا معجون درست کن هم خودت هم شوهرت بخورین 

شیر با موز گردو خرما یکم عسل پسته 

اگر انبه هم داری خوبه 

این روزا سعی کن گرمی جات بخورین 

صبح حتما عسل بخورین موز هم حتما تو روزای اقدام جون پتاسیوم خیلی بالاست 

من ماه دوم اقدامم ولی خب سخته باید تحمل کرد 

فقط صبوری میخواد مردا هم خسته میشن بهشون غر نزنین دعول و بحث نشه 

شما که نماز میخونی سخت تر میشه  اشکال نداره بهش فکر نکن  بزار توانایی جسمیش خوب باشه&nbs ...

فقط نماز نیست برای بچه هم باید غسل کرد

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز