2777
2789
رمزو با تهدید گرفته🤦‍♀️🤦‍♀️

خو مقصر خودتی هیچ وقت در برابر تهدید وا نده وگرنه باید منتظر پیامدهای بعدی باشی حال هم که تهدید کردن اگر کنار بیای باشون بازم دست از سرت برنمیدارن

من مرد متاهل و سن بالام این پنجمین کاربری که میزنم از سال 97 نی نی سایت میام خدا رو شکر مشکلی هم ندارم بیشتر جهت سرگرمی میام اگر کمکی هم از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم چهار تا کاربری قبلیم هم فقط بخاطر دلسوزی و دفاع از حق تعلیق شده هیچ وقت بخودم جسارت مزاحمت و توهین به کسی رو نمیدم به امید روزهای بهتر و سربلندی همه ایرانیان بخصوص خانم ها از جمله خانمم و دخترم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

پلیس فتا مربوط به مجازیه چیکار گوشی داره

چرا بخصوص که الان دارن تهدید میکنن میتونن ردیابی کنن

من مرد متاهل و سن بالام این پنجمین کاربری که میزنم از سال 97 نی نی سایت میام خدا رو شکر مشکلی هم ندارم بیشتر جهت سرگرمی میام اگر کمکی هم از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم چهار تا کاربری قبلیم هم فقط بخاطر دلسوزی و دفاع از حق تعلیق شده هیچ وقت بخودم جسارت مزاحمت و توهین به کسی رو نمیدم به امید روزهای بهتر و سربلندی همه ایرانیان بخصوص خانم ها از جمله خانمم و دخترم
[QUOTE=255053731]چرا بخصوص که الان دارن تهدید میکنن میتونن ردیابی کنن[/QUOTEخب مجازی ردیابی نمیشه فق ...

نه بابا گوشی رو که شماره سریال باشه به محض روشن شدن تمام مکانهایی که میره ردیابی میشه پارسال مطخوند یه قاتل رو چون گوشی مقتول همراش بود به اسونی گرفتن پیش خودمو هم یه کامیون رو میدوزدن میبرن بار خال میکنن بعد کامیون رو رها میکنن غافل از اینکه گوشی راننده توی کامیون بوده به سادگی محل تخلیه رو پیدا کردن