2777
2789
عنوان

هتروزیگوت

| مشاهده متن کامل بحث + 7614 بازدید | 25 پست

ببین من به پزشکی ش وارد نیستم و اینکه چرا باعث سقط میشه و اینها، ولی هتروزیگوت در لغت یعنی ژن ناخالص داری، هر مشخصه ژنتیکی دوتا عامل داره، وقتی هردو عامل عین هم باشن میگن هموزیگوت یا خالص، وقتی متفاوت باشند میگن هتروزیگوت 

گاهی اگه یکی از این دو عامل معیوب باشه هم ژن معیوب نمود و بروز پیدا میکنه،

ای بابا  کدوم شهری؟؟؟  چقدر شده حالا پول هزینه هات؟

تهران الان که که بیمه تامین اجتماعی مثلا هزینه میده من دو ماه پیش تخمک کشی داشتم داروهامو باید می‌بردم شعبه بیمه تایید میکرد مثلا ۱۵۰۰ میشد ۵۰۰ تومن کلا سه دوره داروهام با بیمه یه تومن تموم میشد هزینه پانکچر هم سه تومن حدودا ۶۰۰ تا ۸۰۰ هم واسه انتقال من میشد چون جنین نمیموند که برام فریز کنن ولی این دفعه جنین میمونه برای فریز باید ببینم چقدر میگیرن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیز خدا خیرت بده  شما باعث شدی من پیگیر بشم بابت این موضوع یه تاپیک هست در مورد همین موضوع دکتر بهادری تو همین سایت یه سری سوالهای بچه‌ ها رو جواب دادن برو نگاه کن شاید اگه تونستی از خود دکتر سوال کن انشاالله جوابتون رو میدن 

من انوکسا نزدم هیچی عزیزم الان بارداری؟

تو اقدامم... دو تاشو زده هتروزیگوت میگن ینی دو تا جهش داری

دکترا گفتن باید انوکسا بزنی... خیلی نگرانم که اینبارم سقط نشه 

خدایا تنها امیدم فقط تویی❤️

تو اقدامم... دو تاشو زده هتروزیگوت میگن ینی دو تا جهش داریدکترا گفتن باید انوکسا بزنی... خیلی نگرانم ...

سلام عزیزم برای من هم زده دوتا هتروزیگوت توی آزمایش انعقادی شما چکار کردی ؟ و معنی این آزمایش چیه ؟ لطفا ج بدین 😭