2777
2789
عنوان

بدویید بیاید چالش عکس بازیییی😁😼💃🏻🌻✨+برندهههه😁💃🏻✨✨✨

| مشاهده متن کامل بحث + 4141 بازدید | 399 پست
چرا جوش نداری فقط من شانسم عنه😂 فردا تولدمه ها چی میخوای بخری برام😌 بیا بغلم کن بوسم میتونی بکنی ...

نگران نباش جوش میزنم 

عی جونم تولد دخترمهههههههههههههههه تولدت مبارکککککککککک فداتبشم من دختر قشنگم بزرگ تر شده خودای من عی جانم قربونت بشه مامانی کیوتم عشقمممم🤤🤤🤤🫂🍒🍓💜🥳

اومدمممم🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🫂🫂🫂🫂🫂🫂بوس ب چشمات

کاربری دست دو نفره         https://harfeto.timefriend.net/16692765572801 حرفی اگه هست..؟
نگران نباش جوش میزنم  عی جونم تولد دخترمهههههههههههههههه تولدت مبارکککککککککک فداتبشم من دختر ...

نه نزن خوب نی😂

مرسی دورت بگردم😄💜

نه دیگه بوس به گوشم😕😄

من و تو آن دو خطیم موازیان به ناچاری که هردو باورمان از آغاز به یکدیگر نرسیدن بود🙂 نه میشه آسمونت شم نه میشه ماه من شی🌙

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه نزن خوب نی😂 مرسی دورت بگردم😄💜 نه دیگه بوس به گوشم😕😄

چشم 

خدانکنه نفس مامان 

باشه بوس ب گوشت 😂♥️

کاربری دست دو نفره         https://harfeto.timefriend.net/16692765572801 حرفی اگه هست..؟
چشم  خدانکنه نفس مامان  باشه بوس ب گوشت 😂♥️

دلم بوس میخواد😕😂

راستی اسمت چی بود؟

بیا پی وی😕

من و تو آن دو خطیم موازیان به ناچاری که هردو باورمان از آغاز به یکدیگر نرسیدن بود🙂 نه میشه آسمونت شم نه میشه ماه من شی🌙
دوس پسرم وقتی سرکاره اینجوری به یادمه

نوشته ی روش رو نتونستم بخونم، 

چی نوشته؟؟ 

دعا کنید بمیرم، مرسی🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤 یه آدمِ بی نهایت تنها💘 اگه تنها نیستی و این امضا رو میبینی، تنها نبودنت رو قدر بدون که بزرگتریییین نعمته😓 

چ پروفایل خوشگلی داری، 

معنی نوشته ی روش چیه؟؟ 

دعا کنید بمیرم، مرسی🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤 یه آدمِ بی نهایت تنها💘 اگه تنها نیستی و این امضا رو میبینی، تنها نبودنت رو قدر بدون که بزرگتریییین نعمته😓 
نوشته ی روش رو نتونستم بخونم،  چی نوشته؟؟

مواظب خودت باش مهرانم.یه عاشق اینجا چشم ب راهته

اگه نظرت با چیزی که من گفتم مغایره لطفا ریپلیم نکن 🧿🌸💛تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند💛🌸🧿 میشه برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کنی😍اخه من به دعای نینیسایتیا ایمان دارم🍁🧡تیکر برای رسیدن بهترین روز زندگیم😍😊💫رسیدن به عشقم 👰🏻🧚🏻‍♀️
چ پروفایل خوشگلی داری،  معنی نوشته ی روش چیه؟؟

مرسی عزیز😍🧡میگه که ایمان داشته باش یک چیز عالی اون طرف ترس منتظر توعه

پشت هر آدمی یه داستانه   و    پشت هر داستانی یه آدم...🌱ساده عبور نکن از دنیایی که فقط یکبار تجربه اش میکنی🍃🧡