2777
2789
عنوان

فاصله سنی بچه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 27 پست

توروخدا فاصله سنی داشته باشن الان موقع مدرسه من دیوونه شدم به هیچکدوم نمیرسم بعضی روزاازخستگی دلم میخوادبمیرم ولی دوستم بچه ی اول کلاس سوم بودبعدی اومد الان راحته براهوه چی حتی بزرگه کمک مادرش میگرفت بچه رو،کارمیکردولی من ازاولش جنگ ودعوا درس ومدرسه هم که دیوانه کننده مال من ۲سال اختلاف سنی دارن

اگر حق با شماست، خشمگین شدن نیازی نیست و اگر حق با شما نیست، هیـچ حقی برای عصبانی بودن ندارید …

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهتره زیر ۳۶ ماه باشه فاصله شون بخصوص شما که همبازی دیگه ای ندارن 

دختر عمه من سه تا بچه پشت سر همی داشت چند سال بعد یکی هم ناخواسته به دنیا آورد

میگه اون سه تا رو من نفهمیدم کی بزرگ شدن چون با هم بازی می کردند اما این آخری خیلی اذیتم کرد

اشباه نکنیا فاصله سنی کم حسودم میشن نسبت به هم مثل بچه های من مخصوصاهم جنسیتشون یکی باشه 

اگر حق با شماست، خشمگین شدن نیازی نیست و اگر حق با شما نیست، هیـچ حقی برای عصبانی بودن ندارید …

توخونه بازیشون فقط دعواست سرهرچیزی ،ولی اگه فاصله باشه وقتی دومی بیاد اولی جونشم براش میده،حالااگه مشکلی نداری بزارمهدهم خودت راحتی هم بچه ازتنهایی درمیاد

بچه های من فاصلشون دوساله منم تو شهر غریب بودم دوران کرونا اگه یه دونه بودن دیوونه شده بودم

دس تنها اذییت نشدی برای بزرگ کردنشون

زندگی بر خلاف آرزوهایم گذشت 🖤
توخونه بازیشون فقط دعواست سرهرچیزی ،ولی اگه فاصله باشه وقتی دومی بیاد اولی جونشم براش میده،حالااگه م ...

ببخشید خواهر ....بچه هات پسر ان یا دختر

زندگی بر خلاف آرزوهایم گذشت 🖤