هیولاا مدیر عضویت: 1398/02/16 تعداد پست: 2402 عنوان Baby shark do doo doo dooo | مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 24 پست همه با هم بی بی شارک دو دودو دو دو دوووومامی شارک دو دوو دودو دو دووووودووودَدی شارکدو دوو دودو دو دووووودوووگرند ما شارک دو دوو دودو دو دووووودوووگرند پا شارک دو دوو دودو دو دووووودووو😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 به قول خاله قورباغه اگه نقووورم میترکم اگه بقووورم که سنگم میزنن پس چیکار کنم 1401/07/22 | 17:46 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هیولاا مدیر استارتر عضویت: 1398/02/16 تعداد پست: 2402 اخه مزوتراپی میگن تاثیرش موقته ولی کنی دوبارخ مو برمیگرده به قبلش نه تاثیرش دائمه امتحان کن به قول خاله قورباغه اگه نقووورم میترکم اگه بقووورم که سنگم میزنن پس چیکار کنم
malakehhhhhhhhh عضویت: 1401/07/08 تعداد پست: 19440 نه تاثیرش دائمه امتحان کن باشه عزیزم این سه تا سوالم اگر میدونی بگو هفته ای چندبار میزد ؟؟چندساعت رو ریشه موهاش میموند ؟؟چندماه ادامه داده ؟؟
هیولاا مدیر استارتر عضویت: 1398/02/16 تعداد پست: 2402 باشه عزیزم این سه تا سوالم اگر میدونی بگو هفته ای چندبار میزد ؟؟ چندساعت رو ریشه موهاش میمون ... مزو؟؟؟؟مزو ماهی یه بارهآب برنج و هر بار حموم میرفت تو اسپری درست کرده بود فک کنم به قول خاله قورباغه اگه نقووورم میترکم اگه بقووورم که سنگم میزنن پس چیکار کنم
malakehhhhhhhhh عضویت: 1401/07/08 تعداد پست: 19440 مزو؟؟؟؟ مزو ماهی یه باره آب برنج و هر بار حموم میرفت تو اسپری درست کرده بود فک کنم نه مزو رو که میدونم اب برنجو پرسیدم ازتون
هیولاا مدیر استارتر عضویت: 1398/02/16 تعداد پست: 2402 نه مزو رو که میدونم اب برنجو پرسیدم ازتون هفته ای دوبار ببین یه مدت من میزدم خوب جواب داد ادامه ندادم الانم نریخته مونده به قول خاله قورباغه اگه نقووورم میترکم اگه بقووورم که سنگم میزنن پس چیکار کنم
malakehhhhhhhhh عضویت: 1401/07/08 تعداد پست: 19440 هفته ای دوبار ببین یه مدت من میزدم خوب جواب داد ادامه ندادم الانم نریخته مونده مزو یا اب برنجو
هیولاا مدیر استارتر عضویت: 1398/02/16 تعداد پست: 2402 مزو یا اب برنجو دم دستم بودی مرده بودی😂😂😂😂آب برنج ولی برو یه سره مزو یاحتما آمپول بیوتین و بپانتین و بخر هفته ای یدونه بزن ایرانیشم خوبه به قول خاله قورباغه اگه نقووورم میترکم اگه بقووورم که سنگم میزنن پس چیکار کنم
malakehhhhhhhhh عضویت: 1401/07/08 تعداد پست: 19440 دم دستم بودی مرده بودی😂😂😂😂آب برنج ولی برو یه سره مزو یا حتما آمپول بیوتین و بپانت ... چیکار کنم اخه قبلش خیلی تاکید به مزو کردی فکردم اونو میگی 🤣😂مرسی من برم سنگر بگیرم پس😅🙈
هیولاا مدیر استارتر عضویت: 1398/02/16 تعداد پست: 2402 چیکار کنم اخه قبلش خیلی تاکید به مزو کردی فکردم اونو میگی 🤣😂 مرسی من برم سنگر بگیرم پس😅🙈 ببین هی نری موهاتو چک کنیا سه ماه بعد خودت میبینی همه چی تغیر کرده به قول خاله قورباغه اگه نقووورم میترکم اگه بقووورم که سنگم میزنن پس چیکار کنم
malakehhhhhhhhh عضویت: 1401/07/08 تعداد پست: 19440 ببین هی نری موهاتو چک کنیا سه ماه بعد خودت میبینی همه چی تغیر کرده باش حتما میخرم میخواستم بایر المانیشو بگیرم دیگه ترسیدم فیک باشه فعلا دست نگه داشتم باید ایرانیشو بگیرم دیگه . برنجم میزنم سعی میکنم هفته ای سه بار بزنم مرسی از راهنماییت 🙏