2821
2789
عنوان

در چه حالید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 963 بازدید | 96 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شرح حالم تاپیک آخرم هست😁

👏👏خیلی زیبا بودن 😍

🖤بنام خداوند رنگین کمان🌈                                                      ❤مرا خیال تو💕 بی خیال عالم کرد ...❤                                                ....هرجای دنیایی دلم🛫اونجاست ....
کنار بخاری دراز کشیدم باید پاشم حیاط بشورم ولی سردههههه

بزار برای فردا

صدایت میکنم اما                                                                 جوابت را نمیخواهم                                                              که در هر پاسخت                                                                  یک مثنوی کم میشود از من                        
با نگرانی منتظر تماسم از ی جایی برا ایکه ببینم استخدام میشم واسه کار یا نه دعا کنید زنگ بزنن

انشالله درست میشه

صدایت میکنم اما                                                                 جوابت را نمیخواهم                                                              که در هر پاسخت                                                                  یک مثنوی کم میشود از من                        

نقاشی میکشم 😑😑😑😑

لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 23 ساعت پیش
2791
2779
2792