2777
2789
جانم

گلم کار شوهرم توی شهر خودمون درست میشه ؟؟

ما برای زندگی می‌آییم شهر مامانم اینا ؟؟؟

من و اجیم دمکنی بدوزیم بفروشیم چطوره؟؟

خدایا شکرت . خدا جونم هرکس که امضامو میخونه حاجت روا بشه ان شا الله.خدایا شکرت خدایا شکرت  

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

تا پشیمون نشدم بگو که الان میرم

وزن۶۵هدف ۵۰💪دیدی تو اوج نا امیدی اونقدری که گریه کردی حس میکنی داری میمری به بن بست رسیدی؟اون لحظه یهو یه شادی میاد تو زندگیت که از ذوقش بخندی میگن اون شادی خدائه🥺 ...راسته که یک حس ششم خیلی قوی هستم اما برای هیچ کس دیگه نه حس ونه حتی فاااال میگیرم چون تاپیکمو تعطیل کردین ومن داشتم واژه واژه میگشتم جواب بدم  تقصیر خودمه....خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند،😏😠
شما حس ششمی؟ خصوصیات ظاهریم رو بگو

چقد چرتی من ذهنم درگیر  خصوصیات ظاهریت کنم؟.؟؟؟ ولی اگه گفتم که میدونم درست میگم هر سوالی هم بپرسی جواب نمیدم گفته باشم

وزن۶۵هدف ۵۰💪دیدی تو اوج نا امیدی اونقدری که گریه کردی حس میکنی داری میمری به بن بست رسیدی؟اون لحظه یهو یه شادی میاد تو زندگیت که از ذوقش بخندی میگن اون شادی خدائه🥺 ...راسته که یک حس ششم خیلی قوی هستم اما برای هیچ کس دیگه نه حس ونه حتی فاااال میگیرم چون تاپیکمو تعطیل کردین ومن داشتم واژه واژه میگشتم جواب بدم  تقصیر خودمه....خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند،😏😠
چقد چرتی من ذهنم درگیر  خصوصیات ظاهریت کنم؟.؟؟؟ ولی اگه گفتم که میدونم درست میگم هر سوالی هم بپ ...

منو ج بده

خدایا شکرت . خدا جونم هرکس که امضامو میخونه حاجت روا بشه ان شا الله.خدایا شکرت خدایا شکرت  
چقد چرتی من ذهنم درگیر  خصوصیات ظاهریت کنم؟.؟؟؟ ولی اگه گفتم که میدونم درست میگم هر سوالی هم بپ ...

منو میگی گلم

اون کاری که تو ذهنمه انجام میشه ؟؟؟؟

توروخدا بگوو واسم مهمه

شغل آیندم؟ امسال معدلم چند میشه

من علم غیب ندارم ذهنیاتو میخونم وبا ذهن ارتباط برقرار میکنم   ولی میتونم اخلاقیاتی رو که داری بگم شوخ هستی کلا هیچی رو جدی نمیگیری واینم بگم شاید هفده یا هجده سالت بشه اصن بچه ایی هنوذوق ذوقو ایی وبرای کوچیکترین چیز ذوق میکنی اشکتم دم مشکته غم غصتو بروت نمیاری باخانوادت راحت نیستی وبرای همه مرهمی گوش شنوایی ولی تو دردات تو گلوت خفه میشن آخرشب درگیری ذهنت خیلی بالاس عاشق آهنگی وکلا آهنگ گوش میدی وگریه میکنه لا غر اندام قدتم خوبه تیپتم معمولی عشقی ینی یروز تیب خفن اونروزم که حوصله نداشته باشی تیپ نمیزنی دمدمی مزاجی وحاضر جواب ولی خجالتی وجنس مخالف ازش دوری میکنی ازدور حس های مختلف داری

من علم غیب ندارم ذهنیاتو میخونم وبا ذهن ارتباط برقرار میکنم   ولی میتونم اخلاقیاتی رو که د ...

میشه از منم بگی🥲

کاش یه جوری تغییر کنیم ک بعدها بگیم همش از محرم اون سال شروع شد…🖤