2777
2789
عنوان

نی نی داریم 👶🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 356 بازدید | 27 پست

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

احتمالا دختره  دنیا اومد خبرم کن خخ

وای خدا از زبونت بشنوه خواهر  

منو نامزدم شرط بندی کردیم 

من میگم دخمل   نامزدم میگه پشمل 

ولی خیلی دلم نی نی دخمل میخواد چون پشمل داریم  

ممنونم عزیزم  نمیدونم واقعا میگه دکتر گفته اول آبان  بنظرتون ممکنه تا الان مشخص نشده باش ...

اخه بعضی ها تا آنومو مالیی صبر میکنن من چون کنجکاو بودم زودتر رفتم دخترم هم اول اسفند به دنیا اومد

خانوم و آقای عزیز به❌هیچ عنوان❌درخواست دوستی ندین هیچ تمایلی به دوست شدن با کسی اینجا ندارم علاوه بر رد دوستی توی اعلانات هم پاک میکنم. اگه جوابت رو نمیدم حوصله بحث کردن با آدم های بیکار و توهمی رو ندارم.

اخه بعضی ها تا آنومو ای صبر میکنن من چون کنجکاو بودم زودتر رفتم دخترم هم اول اسفند به دنیا اومد

ای جانم زنده باشه گل دخترتون  

من خیلی ذوق دارم 

خیلی وقت بود هوس نی‌نی کرده بودم خدا لطف کردن بهمون  

ان شاالله عزیزم بزودی خبر خوب میدی بهمون😍💚

انشاالله 😍🥰🥰🥰

دوستان خواهش میکنم واسه حل مشکلم دعاکنید که زودتر حل بشه و آبروم حفظ بشه دعاکنید شر اون مزاحم اززندگیم کم بشه و به سزای کارش برسه و آرامش بزندگیم برگرده و کسی از مشکلم خبردارنشه .دعاکنید دشمن شادنشم 😔
ای جانم زنده باشه گل دخترتون     من خیلی ذوق دارم  خیلی وقت بود هوس نی‌نی کرده بودم ...

ممنون خدا واسه شما هم نگه داره

خانوم و آقای عزیز به❌هیچ عنوان❌درخواست دوستی ندین هیچ تمایلی به دوست شدن با کسی اینجا ندارم علاوه بر رد دوستی توی اعلانات هم پاک میکنم. اگه جوابت رو نمیدم حوصله بحث کردن با آدم های بیکار و توهمی رو ندارم.