2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من عروس ۹۷ هستم

محله با محله فرق میکنه خب . مام رسم نداریم گوشی نداریم. 

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 

خب چطوری بود خواستگاریتون و تو خودت کجایی هستی

من خودم بوشهریم، همسرم همکلاسیم بود، خواستگاری معمولی با گل و شیرینی بود، بله برون هم طلا مثل بقیه اطرافیان، برای خواهراش هم همچین چیزی ندیدم و نشنیدم 

❤ 🇵🇸❤ ، منتظر آقا
محله با محله فرق میکنه خب . مام رسم نداریم گوشی نداریم. 

من که ندیدم و نشنیدم برا خواستگاری چیزی بجز گل و شیرینی کسی ببره، بعد بله برون هم که کادو ها مشخصه، حالا بعضیا تو دوستی کادو میدن و پس میگیرن و نمیشه اسمشو گذاشت رسم خواستگاری

❤ 🇵🇸❤ ، منتظر آقا
من که ندیدم و نشنیدم برا خواستگاری چیزی بجز گل و شیرینی کسی ببره، بعد بله برون هم که کادو ها مشخصه، ...

خب نگاه کن اگه دختره قصد نداره به پسره بله بگه بهشون اجازه نمیده که بیان خواستگاری و اگه دختره میخواد قبول کنه میگه که بیان و تقریبا مث بله برون شماست

[QUOTE=254944041]خب نگاه کن اگه دختره قصد نداره به پسره بله بگه بهشون اجازه نمیده که بیان خواستگاری و اگه دختره میخوا ...[/QUی

عنی یه جای دیگه به هم اوکی میدن دختر و پسر بعد میان میان خواستگاری صوری برگزار میکنن؟

❤ 🇵🇸❤ ، منتظر آقا
[QUOTE=254944041]خب نگاه کن اگه دختره قصد نداره به پسره بله بگه بهشون اجازه نمیده که بیان خواستگاری ...

مثلا زنگ میزنن و میگن نظر دخترتون چیه میخوایم واسه پسرمون بیایم خواستگاری بعد اگه دختره گفت میتونن بیان بعد یا خودشون می‌خرن یا اینکه یه روز با هم میرن یه تیکه طلا و گوشی می‌خرن بعدش میان خواستگاری و دیگه حرفاشونو میزنن و ...

من خودم بوشهریم، همسرم همکلاسیم بود، خواستگاری معمولی با گل و شیرینی بود، بله برون هم طلا مثل بقیه ا ...

خب من بندرعباسیم بعدشم طرف ما دیگه بله برون نداریم 

مثلا زنگ میزنن و میگن نظر دخترتون چیه میخوایم واسه پسرمون بیایم خواستگاری بعد اگه دختره گفت میتونن ب ...

اون که دیگه خرید عقده😐، خلاصه که خیلی متفاوت بود و با اینکه خیلی رفت و اومد داریم با بندر هیچ وقت اینطوری ندبده و نشنیده بودم، موفق باشی، بنظرم هر چی برات خریده باید پس بدین تحت هر عنوانی

❤ 🇵🇸❤ ، منتظر آقا
خب اطراف ما هر کی میره خواستگاری گوشی هم میبره شما رو نمیدونم 

خواعتباری فقط گل و شیرینی

کجایی هستین

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم