2777
2789

انشالله دعوتت کنه

ولی میتونم چیزی بگم که اروم شی...

امام رضا لیلی از مجنون بسی مجنون تره

اگه دلت تنگ حرمه اگه عکس حرمو میبینی دلت پر میزنه یعنی امام رضا دلش واسه تو تنگه امام رضا تورو تو حرمش میخواد

و اینکه وقتی دلت اونجا باشه ادمی شبیهت اونجا وجود داره...

خوش به حالت ک دل تنگ حرمی

یکماه پیش که اونجا بودم به جوادش قسمش دادم دلم تنگش نشه چون دیوانه وار عاشق امام رضام...الان پشیمونم من دلم دلتنگیشو میخواد😭❤

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

انشالله دعوتت کنه ولی میتونم چیزی بگم که اروم شی... امام رضا لیلی از مجنون بسی مجنون تره اگه دلت ...

من اولین زیارت 20سالگی رفتم یعنی از 10سالگی عاشق امام رضا شدم و نشده بود برم تو 20سالگی وقتی رفتم حک شد تو قلبم بعد از اون 5سال پی در پی پشت سر هم طلبیده هنوز یک سال نشده برگشتم ولی طاقتم تموم شده دلتنگم بدجور انگار کربلای منه

من اولین زیارت 20سالگی رفتم یعنی از 10سالگی عاشق امام رضا شدم و نشده بود برم تو 20سالگی وقتی رفتم حک ...

من از وقتی که یادم میاد دیوانه وار عاشق امام رضا بودم...

الانم که بعد از ۸ سال انتظاررر یکماه پیش بلخره منو هم طلبید رفتم با اینکه راحت میتونستیم بریم ولی اصلا نمیشد همش یجوری میشو که نریم

شب اخری که از حرم برمیگشتیم من انقددد گریه کردم همه نگام میکردن خادمه بهم شکلات داد گفت چته چیشده اینجوری گریه میکنی گفتم نمیخوام ازینجا برم خندید گقت دوباره میای

راستش میترسم به حرم فکر کنم، اگه دلتنگ بشم چی قلب من دیگا تحمل دلتنگیو نداره

یه دیوار اتاقم پررر از قاب و این چیزاست اینا رو ۱۰ سال پیش زدم همشون هم از امام رضا و حرمشه یه عکس بزرگ ی متری عکس امام رضاست🥺😄

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما 

من از وقتی که یادم میاد دیوانه وار عاشق امام رضا بودم... الانم که بعد از ۸ سال انتظاررر یکماه پیش ب ...

سخت واقعا ولی ای کاش همیشه دلتنگشون باشیم چون وقتی به یادشونیم انگار فارق از دنیا و گناهاشیم این حس قشنگی