2777
2789
عنوان

درد و دل 💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1079 بازدید | 19 پست
ایشالا که میگذره, به روزهای خوبی ک.پیش رو داری فکر کن 

مررررسی مهربونم ممنونم، انشاالله🙏🙏

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی عزیزم ...نکته همینه ک اینجا دوستی ندارم و زیادی تنهام فکرمیکنی حال دلت خوب میشه وقتی ک از همه ...

میدونی ؟

گاهی میخوای با کسی حرف بزنی،ولی شاید اون آدم نخواد با تو حرف بزنه،پس باید چیکار کنی؟

خب طبعآ دنبال یه آدم دیگه بگردی که باهاش حرف بزنی،اما اگر اونم نخواد با تو حرف بزنه چی؟

پس بازم باید دنبال کسی دیگه بگردیم که اونم دوست داشته باشه با ما حرف بزنه و درددل کنه و سنگ صبور باشه،اما اگر کسی پیدا نشد نهایتآ چیکار باید کنیم؟

بنظر من ما باید سعی کنیم با خودمون کنار بیایم و در خودمون مستقل رشد کنیم،البته اینم مدنظرم هست که بشر یه موجود اجتماعیه!..اما ظاهرا در دنیای امروز تنها فرو تنی(در خود فرو رفتن)(در خویش جستن)بهترین راهی شده که حتی در سکوتش ما میتونیم به تعالی برسیم!

دوستت دارم!❤️❤️❤️❤️❤️❤️

میدونی ؟ گاهی میخوای با کسی حرف بزنی،ولی شاید اون آدم نخواد با تو حرف بزنه،پس باید چیکار کنی؟ خب ط ...

مرسی دوست عزیزم واقعا حرفات زیباست و درست، من تو ایران آدم اجتماعی بودم، شاغل بودم، ب خاطر نوع کار همسرم همه امور خونه و کارهای اداری و ب عهده داشتم، حالا ک ۸۵ روز اومدم اینجا و تنهام و باید از صفر شروع کنم خیلی خیلی تحت فشارم ، همه‌چی جدیده، آدمها، محیط، زبان، رفتار و فرهنگ...

فکرکن یه زندگی و ول کردم و اومدم دارم دوباره یه خونه و زندگی درست میکنم‌اونم‌تک و تنها، ب خودم‌حق میدم‌بعضی روزها درمونده بشم و با صدای بلند گریه کنم، من آدم وابسته ای هستم بیشتر دلتنگیم برای همسرمِ...رفیق، دوست، همدم همراه ۱۵ سالِ منه... کم نیست

الان ک کنارم نیست از سخت هم سخت تر میگذره، دیروز ک تلفنی میحرفیدیم و گریه کردم‌ناراحت شد گفت پریا قوی باش، من ب تو ایمان دارم، بهش گفتم بهم حق بده من آدم قوی هستم ولی تو این لحظه، تو این مرحله از زندگی له شدم، طول میکشه بتونم از جا پاشم 

دوستم  واسم دعا‌کن 🙏

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
مرسی دوست عزیزم واقعا حرفات زیباست و درست، من تو ایران آدم اجتماعی بودم، شاغل بودم، ب خاطر نوع کار ه ...

حق داری بانو،تجربه کردم!

متاسفانه بخاطر شرایط خاص اجتماعی و شاید سنتی ما متاسفانه وقتی پاتو از این خاک بیرون میذاری ناخودآگاه حسی بهت دست میده و فکر میکنی که هیچ چیزی از تو و وجودت از حتی کفش و لباس گرفته تا اعتقادات ظاهرا متعلق به این دنیا نیست،بوضوح حس میکنی که وارد یک دنیای دیگه میشی،دمیایی که تو از ظاهر تا باطن باهاش بیگانه ای،از فرم مو گرفته تا زبان و رفتارت هیچ تناسبی با اینجا نداره!

اما نباید فراموش کنی که تعریف یونسکو از انسان باسواد امروز «اندازه و عکس العمل تعقیر انسان در مقابل شرایط موجوده»

و من با شناختی کوتاه اما فکر میکنم عمیقی که از شما در این چند مکالمه پیدا کردم ایمان دارم که شما بزودی با شرایط جدید کنار خواهید آمد و از این دلتنگی رها خواهی شد که چاره ای فعلا جز این نداریم!

(دیوار جبرها سخت تر از آنست که شکسته شود)

برای دوست عزیز،مصمم،قوی،فهیم و در ظاهر جدید خوبم آرزوی بهترین ها رو میکنم و امیدوارم اوضاع هر چه زودتر بر وفق مرادت گردد!

مواظب خوبیهات باش عزیزدلم!❤️❤️❤️❤️❤️❤️